Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kystagervej 16, Svallerup, 4400 Kalundborg

Mageløs strandgrund med et sommerhus, der ikke er der. Endnu...

Specifikationer

Byggegrunde
  • Pris:3.495.000 DKK
  • Ejerudgift:2.250 DKK
  • Grundareal:1.840 m2

Mageløs strandgrund med et sommerhus, der ikke er der. Endnu...

Fantasien er altid en spændende at dykke ned i, også det gælder den fantasi, der kommer med at stå på en sommerhuskystgrund og se et sommerhus, der ikke er der. Endnu. Yes, vil de kreative ildsjæle sige, lad os komme i gang med at tegne. Hjælp, vil de forsigtige hviske og søge hjælp hos en arkitekt eller et firma, som bygger nøglefærdige fritidshuse.

Kystagervej 16 er sådan en fantasi. Med 1.840 m2 strandgrund og 180 graders havudsigt fra Storebæltsbroen til Røsnæs. Vandgennemstrømningen her er ganske særlig, så vandet er altid i bevægelse, altid klart, altid rent. Grunden er som alle kystgrunde strandbeskyttet, og det skal vi alle være glade for. Det er nemlig sådan, vi bevarer de landskabelige, åbne kyster og de rekreative, naturmæssige værdier, der er ved kysterne. Og ja, her kan bygges det mest fantastiske sommerhus med solnedgange og evig, mageløs udsigt. Grunden er allerede byggemodnet med el, kloak og vand, så det er nemt at gå i gang.

Grunden ligger 2 1/2 meter over havets overflade i det hyggelige Svallerup Strand sydøst for Kalundborg i en lille lukket enklave med ca. 100 huse. Fra København er det en tur på én time og et kvarter.

Bestil salgsmateriale

Kystagervej 16, Svallerup, 4400 Kalundborg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Byggegrunde til Salg