Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kultorvet 15, 3., 1175 København K

Masser af plads med 3 soveværelser og alt i København lige om hjørnet...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:9.450.000 DKK
  • Ejerudgift:6.898 DKK
  • Boligareal:157 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:1816
  • Energimærke:
    D

Masser af plads med 3 soveværelser og alt i København lige om hjørnet...

Masser af plads med 3 soveværelser og alt i København lige om hjørnet…

Lejligheden på Kultorvet 15 ligger oppe på 3. sal. Heroppe er der det smukkeste lys, her er luft og ingen støj fra hverdagen nede på torvet. Det er et torv med udendørs restauranter, caféer, pavillon, fontæne og et blomstermarked, som man oftere ser på det franske torveliv end i København.Her bor man som et passerben midt i byen, men samtidig så lokalt, at alle hilser på hinanden. Med 157 m2 er lejligheden stor for en lejlighed i København. Ejendommen er bygget i 1816 små 100 år efter torvet blev anlagt. Med 3store soveværelserog 2 toiletterer her masser af plads,dem er der ikke mange af i indre by.

Kultorvet, ja, selvfølgelig har det noget med kul at gøre, stednavne kommer jo ikke ud af ingenting. Det var her tørvebønderne og kulsvierne tidligere solgte deres brændsel til de Københavnske lejligheder. Torvet ligger i midten af København og afsnører gågaderne Købmagergade og Frederiksborggade. Og så kan Slagteren ved Kultorvet snart holde 134 års fødselsdag. Med beboerparkering under Israels Plads og Torvehallerne lige om hjørnet bliver parkering og indkøb ikke nemmere. Her er alt hvad et hedonistisk hjerte kunne drømme om.

Med en placering midt i København er alt tæt på. Nørreport Station er lige om hjørnet, det samme er strøgmiljøet, de lækre butikker, gallerierne, Det Kongelige Teater og Ofelia Beach, hvis man lige skal have en dukkert. Og så kan man løbe en tur, gå tur i eller lægge sig i græsset og slikke solskin i 3 haver, man ikke selv skal holde: Kongens Have, Ørstedsparken og Botanisk Have. Tak for det. Og det er lige så nemt at sige farvel til bilen, for der er Metro i dybet og alverdens bus- og toglinjer på Nørreport. Kultorvet er en lille landsby, her lever man livet, uden at noget bliver et projekt.


Bestil salgsmateriale

Kultorvet 15, 3., 1175 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Louise Schøtt Kristensen
Kontaktperson

Louise Schøtt Kristensen
Ejendomsmægler MDE
Cand.merc.IMM
kristensen@eltoftnielsen.dk 27 29 30 74

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg