Krudtløbsvej 39A, 1439 København K

De knalder 2 gange i døgnet ude på Holmen...

Plantegning Plantegning Plantegning Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.500.000 DKK
  • Ejerudgift: 9.166 DKK
  • Boligareal:109 m2
  • Byggeår:1928

De knalder 2 gange i døgnet ude på Holmen...

Der er meget vand i København. De mange kanaler og pakhuse er et hverdagsminde om, hvad København og Christianshavn er gjort af: Søfart ud i verden, søfart hjem igen, hjem med varer til pakhusene, som ligger her endnu. Kanalerne og de små havne er en historisk tidslomme, hvor den maritime kultur med nye kanal- og havnebyggerier værdsættes mere end nogensinde, for det har altid været eftertragtet at bo VED vandet. Okay, siger vi bare, hvad bliver så mere maritimt end at bo PÅ vandet?

Husbåden Kollmar har nok en af de allerbedste og fineste adresser i København. Som Lille Tut er den også født som slæbebåd, men i dag poserer den på Krudtløbsvej 39 ombygget til en maritim og uforskammet anderledes bolig på 109 m2. Ja, man skal være husbåd for at få så fin en adresse. Kanonen på Holmen knalder boom 2 gange i døgnet, når den skyder Solen op og ned, ænderne rapper godmorgen til svanerne i havneløbet, her er salt og vand i luften, sikkert er det, at København har sit eget, stille og særlige liv her. Kollmar er ikke et projekt, den er færdigbygget til bolig af bådebyggere med fast adresse. Nuværende ejere har børn, her er 6 sovepladser, og det er en fest for dem at bo her. Teknik, mekanik, omfanget af ombygningen og valget af materialer er lang som en liste og udleveres ved besigtigelse. Vi er på Refshaleøen sammen med sære navne som NOMA, Alchemist, Quintus Bastionen og flådestation Nyholms fredede bindingsværksbygninger. Jo, selvfølgelig kan Kollmar sejle til nye adresser og andre himmelstrøg, det manglede da bare. Men hvem har dog lyst til det?

Christianshavn er lige om hjørnet. Her er hyggelige caféer, gode restauranter, lækre butikker og en fantastisk opera. Vandet er så rent i kanalerne, at mange begynder dagen med en dukkert sammen med ænderne. Øen er anlagt som befæstningsø af Christian den 4. i begyndelsen af 1600-tallet, og fik så stærk en kultur, at den i slutningen af 1630erne blev en selvstændig købstad med privilegier, byvåben og segl. Christianshavnernes kærlighed til den lille ø er umiskendelig. Der er mulighed for privat parkering på den private og lukkede Krudtløbsvej.

Bestil salgsmateriale

Krudtløbsvej 39A, 1439 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Phillip Siesbye
Kontaktperson

Phillip Siesbye
Salg & vurdering
siesbye@eltoftnielsen.dk 20 20 77 88

Rikke Jacobsen
Sagsbehandler

Rikke Jacobsen
Trainee
rikke@eltoftnielsen.dk 88 77 21 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Krudtløbsvej 17, København K

Lejlighed

Krudtløbsvej 17, København K

Pris

7.500.000 DKK

Ejerudgift

11.109 DKK

Boligareal

175 m2

Værelser

3

NYHED
Skovtoften 10, Frederiksværk

Fritidshus

Skovtoften 10, Frederiksværk

Pris

2.495.000 DKK

Boligareal

104 m2

Grundareal

1.987 m2

Værelser

4