Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Krogebakke 4A, 3140 Ålsgårde

Ligger som en puma i græsset og kigger ud over Øresund

Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:7.000.000 DKK
  • Ejerudgift:5.458 DKK
  • Boligareal:163 m2
  • Grundareal:702 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:2019
  • Energimærke:
    A2015

Ligger som en puma i græsset og kigger ud over Øresund

Nogle få af matriklerne i Ålsgårde oppe på kanten af skrænten har det, som de andre matrikler nede ved vandt misunder, nemlig den vildeste 180-graders-udsigt over Øresund. Herfra er der bare 6-7 fugleflugtskilometer til Helsingborg og Kullen i Sverige. Kunne man bare flyve. Ålsgårde på kanten af skrænten har kysten mod nord, så her er både solopgange og solnedgange.

Huset på Krogebakke 4A ligger på kanten af skrænten, og det er lige så singulært som beliggenheden. Det er bygget i 2019 og er på 163 m2. Grunden er på 702 m2, kuperet, så huset er bygget ind i skrænten og ligger som en opmærksom puma i græsset og kigger ud over Øresund. Her er 2 etager, hvor stueetagen med badeværelser og soveværelser er den private del. 1. sal har al udsigten og en stor tagterrasse.

Ålsgårde er en af de første byer efter Helsingør ud ad Strandvejen mod vest. Den ligger mellem Hornbæk og Helsingør med 5-10 minutter hver vej. Byen har indkøbscenter og nem adgang til motorvejen. Bare 35 minutter tager det at køre til København. Ålsgårde er ikke en stor by, men alligevel stor nok til at have sin egen jernbane. Grisen kører til Helsingør den ene vej, Gilleleje og Hillerød den anden.

Bestil salgsmateriale

Krogebakke 4A, 3140 Ålsgårde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Villaer til Salg