Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Krømlingevej 10, Krømlinge, 4700 Næstved

FIRLÆNGET GÅRD OPLAGT TIL FLERE FAMILIER

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Landejendomme
  • Pris:6.995.000 DKK
  • Ejerudgift:3.868 DKK
  • Boligareal:372 m2
  • Grundareal:59.580 m2
  • Kælder:10 m2
  • Værelser:8
  • Bygget/ombygget:1877/2008
  • Energimærke:
    C

FIRLÆNGET GÅRD OPLAGT TIL FLERE FAMILIER

Kun 10 minutter fra motorvejsafkørslen ved Rønnede ligger denne firlænget gård omgivet af fred og ro samt skøn natur. 11 tdr. land fordelt med ca. halvanden hektar til skov og sø og resten udlagt til tre store hestefolde og ridebane. Derudover en stor god løsdrift til hestene eller andre dyr. Her er masser af vildt, fugle pga. den lille fredskov med sø.

Ejendommen ligger mellem de tre store byer Rønnede-Næstved- Præstø. Tre købmænd med ca. 6-8 km til hver. Der er et godt foreningsliv i de tre byer og masser af kunst og kultur i både Næstved og Præstø.

Hovedhuset består af en beboelse på hele 372 kvm, der byder på lys, sjæl og plads. Udover hovedhuset er der en nyere renoveret lejlighed på 80 kvm og et fuldt isoleret showroom på 42 kvm med lille køkken og bad.

Ejendommens resterende længer har været brugt til erhverv. De er dog ligeledes fuldt isoleret og med parketgulve i det meste og vinylbeton i resten.

Ejendommen har nyere tag, skiftet alle vinduer, med undtagelse af to, og har fået installeret nyt luft til vand anlæg i december 2019.

Historien bag ejendommen går mange år tilbage. På netop denne jord er der en stendysse fra før bondestenalderen, der bliver vedligeholdt af Hedeselskab Danmark to gange årligt. Derudover er det en ejendom, der er beskrevet tilbage i 1439 hvor Erik af Pommern giver Hjortsølund til Søren Basse for tro tjeneste. Originalpapiret er på gotisk, oversat til dansk og ligger gemt på nationalmuseet.

En ejendom med masser af muligheder og en ejendom, der skal opleves.Bestil salgsmateriale

Krømlingevej 10, Krømlinge, 4700 Næstved

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Elliot Winther
Kontaktperson

Elliot Winther
Filialchef Roskilde
Ejendomsmægler MDE
elliot@eltoftnielsen.dk 31 66 20 36

Frederik Ruhr Jensen
Sagsbehandler

Frederik Ruhr Jensen
Ejendomsmægler MDE
frederik@eltoftnielsen.dk 20 91 58 79

Udforsk andre
Landejendomme til Salg