Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kongebakken 50, 2. TV., 4000 Roskilde

Kongebakken, kongested, kongebeliggenhed

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:88 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN9210
  • Energimærke:
    C

Kongebakken, kongested, kongebeliggenhed

Roskilde, heller ingen festival i år, men det overlever du nok, som du har overlevet så meget andet i historien. Roskilde er en af de ældste og vigtigste byer i Danmark. Mister Bluetooth, eller bare Harald Blåtand, ham, der lagde navn til den trådløse forbindelse, byggede kongsgård vest for Domkirken i 1000-tallet. I dag bor der lidt over 52.000 mennesker i byen, nogle af dem bor på Kongebakken, vejen, som på alle måde lever op til sit navn. For Kongebakken er et kongested med en kongebeliggenhed i Roskilde.

Fra Kongebakken er der 5 minutter til alt. Til havnen, til stationen, til parken, indkøb, forretninger og Domkirke. Lejligheden i nummer 50 på 2. sal er skilt ad og samlet igen. Alt er nyt, alt er pivlækkert med nyt badeværelse, køkken og walk-in closet, alt er lige til at flytte ind i. Her er 88 m2 med sydvestvendt altan, altså sol hele dagen. Ejendommen er bygget i 1960. Kigger vi i ejendommenes historiebøger, er det en ejendom i sin bedste alder.

Fortællingen om byen går helt tilbage til vikingetiden og den mørke middelalder. Og så kan Roskilde råbe de unge op. MuseetRAGNAROCKinviterer til interaktive udstillinger om pop, rock og ungdomskultur, mensVikingeskibsmuseetmed sine arbejdende værksteder er en legeplads for børn. Og så er byen selvfølgelig en moderne by med gågade til dem, der ikke kan undvære butikker og caféer. Turen til København er en togtur på 20 minutter. Toget kender turen, for det første tog i Danmark kørte fra Roskilde til København i 1847.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg