Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kong Georgsvej 21C, 2950 Vedbæk

Den smilende stilhed

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:256 m2
  • Grundareal:22.944 m2
  • Kælder:107 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN6310
  • Energimærke:
    D

Den smilende stilhed

Hjortedamshus: En gennemrenoveret landejendom i de smukkeste parkomgivelser.Der er en ganske særlig stemning i og omkring denne fantastiske ejendom, Hjortedamshus på Kong Georgsvej 21C i det eksklusive Vedbæk. Bare ankomsten hertil er en sand oplevelse i sig selv.
Fra Vedbæk Strandvejs myldrende trafik drejer man ind ad den stille sidevej; Kong Georgsvej, som er en blind vej, der munder ud i et stisystem direkte til smukke Rungsted Hegn og Folehaveskoven.

Man kan oplagt erhverve sig en bådplads i Vedbæk Havn, som blot ligger en 10 minutters cykeltur fra ejendommens naturskønne terræn. Et terræn, som udgør hele essensen af denne boligs kvalitet! Hjortedamshus er nemlig omgivet af 24.000 kvadratmeter smuk, historisk naturgrund, som tidligere var en del af et større parkområde, hvilket bevidner den autentiske natur. Det giver en række helt unikke muligheder for natur- og dyreelskere, da grunden også byder på en stor fold med plads til op til 12 heste, køer eller får.

Sjældent oplever man en så attraktiv landzone kun et kvarters gang fra stranden samt Vedbæk by og station. Hjortedamhus og hele naturgrunden er omgivet fredede marker og enge og den fredede sø, Hjortedammen. Haven er kapitel helt for sig, prydet af mindre bøge- og birkeskov, en lille sø med rugende andeliv, et rigt fugleliv og alt sammen omgivet af smukke, gamle træer i op til 30 meters højde. Der er ligeledes talrige blomstrende rododendron og gamle frugttræer med et bredt udsnit af æblesorter. Den smukke udsigt kan for alvor nydes fra den 140 kvm store terrasse med københavnerbelægning, der omgiver Hjortedamshus, og sikrer solskinstimer fra morgen til aften. Nuværende ejer har haft lejet omkringliggende marker og mose til jagt. Hjortedamshus råder i alt over 363 etagemeter storslåede kvadratmeter, så der er rigeligt at udforske. Huset er gennemrenoveret og står bl.a. med en tilbygning tegnet af arkitekt Tage Lyneborg i 2006.
En helt, unik ejendom for dem, som ønsker de smukkeste park- og naturomgivelser i landzone, men samtidig en central beliggenhed tæt på Københavns centrum.

Udforsk andre
Villaer til Salg