Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kløvervej 13, Gundestrup, 4571 Grevinge

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:57 m2
  • Grundareal:1.272 m2
  • Værelser:2
  • Byggeår:1969

Kløvervej 13, Gundestrup, Grevinge

Lammeland, det er den inddæmmede del af den fjordarm, som er tilbage af Lammefjorden, efter det meste af den blev inddæmmet til landbrugsland i begyndelsen af 1900-tallet. Danmark blev større. Det er her, de berømte Grand-Cru-Gulerødder kommer fra sammen med de heldige kartofler. Mange tak. Gundestrup, ja, en lille, hyggelig by i Lammeland med eget byskilt. Her er primært sommerhuse tæt på Grevinge, som på nær nogle få kilometer ligger midt mellem Sejerøbugten og Lammefjorden.

Og sommerhusene i Gundestrup og omegn, ak og suk, sommerhusene, de ligger naturskønt i Lammeland. Og det gælder i særdeleshed sommerhuset på Kløvervej 13. Udsigten fra den sydvendte terrasse og stue er som at kigge på et romantisk guldaldermaleri fra slutningen af 1800-tallet. Det er et klassisk, pivhyggeligt 1960er hus bygget i 1969, det er på 57 m2 og står på en 1.272 m2 stor grund. Der er plads til at have børn og venner på besøg. Det er et meget velholdt sommerhus med en delvis overdækket terrasse, der er større end huset. Hvis man vil opleve, hvordan en time forsvinder på 5 minutter, skal man bare sætte sig her. Jeps, sol hele dagen.

Sommerhuset ligger for enden af en lille sidevej til Kløvervej, som er en lukket vej. Altså nul trafik her. Indkøb er 10 minutter til Holbæk eller Asnæs. Lammeland og Lammefjorden er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred, hvor istid og gletsjer har formet landskabet. Lammeland er et inddæmmet areal på 55 kvadratkilometer. Området er i dag Danmarks mest frugtbare jord med masser af sommerhuse i den smukkeste natur bare 45 minutter fra København. Fra Kløvervej er der 15 minutter til Danmarks bedste badestrand i Sejerøbugten den ene vej, og 5 minutter til fladfiskene og havørrederne i Lammefjorden den anden.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg