Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kløvervej 11, Gundestrup, 4571 Grevinge

De heldige kartofler i Lammeland...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:1.795.000 DKK
  • Ejerudgift:1.222 DKK
  • Boligareal:76 m2
  • Grundareal:1.220 m2
  • Værelser:3
  • Carport:23 m2
  • Bygget/ombygget:1969/2004

De heldige kartofler i Lammeland...

Gundestrup er en lille, hyggelig by i Lammeland med eget byskilt, som man kalder den inddæmmede del af den fjordarm, som er tilbage af Lammefjorden. Den blev som bekendt inddæmmet til landbrugsland i begyndelsen af 1900-tallet. Sjælland blev større, Danmark blev større. Tusind tak, siger vi bare, tusind tak for verdens bedste gulerødder og kartofler. Men her blev også plads til mennesker i sommerhuse og masser af rådyr og fasaner i naturen. Gundestrup ligger tæt på nogle af de bedste badestrande på Sjælland. Strandene heroppe kaldes Den Danske Riviera.

Det sorte træsommerhus på Kløvervej 11 har den vildeste udsigt. Her har man lyst til at hæve blikket fra kaffen og kagen, for her på terrassen er der uhindret udsigt til marker, skov og dyreliv så langt øjet kan se. Man kan også sætte sig i sit udespa og se på rådyrene gå forbi ude på marken. Huset er bygget i 1969 og på 76 m2 plus anneks, så der er plads til familien med børn og venner på besøg. Grunden er på 1.220 m2 med terrasser mod alle 4 verdenshjørner. Ja, sol på mavsen hele dagen. Det er et meget hyggeligt sommerhus, som nuværende ejere altid har kælet for. Her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange år.

Sommerhuset ligger som det sidste hus på Kløvervej, som er en lille sidevej til Kløvervej. Absolut ingen trafik her. Indkøb er 10 minutter til Holbæk eller Asnæs. Lammeland og Lammefjorden er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred, hvor istid og gletsjer har formet landskabet. Lammeland er et inddæmmet areal på 55 kvadratkilometer. Området er i dag Danmarks mest frugtbare jord med masser af sommerhuse i den smukkeste natur bare 45 minutter fra København. Fra Kløvervej er der 10 minutter til Danmarks bedste badestrand i Sejerø Bugt den ene vej, og 5 minutter til fladfiskene og havørrederne i Lammefjorden den anden.

Bestil salgsmateriale

Kløvervej 11, Gundestrup, 4571 Grevinge

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg