Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kløvervej 11, Gundestrup, 4571 Grevinge

De heldige kartofler i Lammeland...

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:76 m2
  • Grundareal:1.220 m2
  • Værelser:3
  • Carport:23 m2
  • Bygget/ombygget:1969/2004

De heldige kartofler i Lammeland...

Gundestrup er en lille, hyggelig by i Lammeland med eget byskilt, som man kalder den inddæmmede del af den fjordarm, som er tilbage af Lammefjorden. Den blev som bekendt inddæmmet til landbrugsland i begyndelsen af 1900-tallet. Sjælland blev større, Danmark blev større. Tusind tak, siger vi bare, tusind tak for verdens bedste gulerødder og kartofler. Men her blev også plads til mennesker i sommerhuse og masser af rådyr og fasaner i naturen. Gundestrup ligger tæt på nogle af de bedste badestrande på Sjælland. Strandene heroppe kaldes Den Danske Riviera.

Det sorte træsommerhus på Kløvervej 11 har den vildeste udsigt. Her har man lyst til at hæve blikket fra kaffen og kagen, for her på terrassen er der uhindret udsigt til marker, skov og dyreliv så langt øjet kan se. Man kan også sætte sig i sit udespa og se på rådyrene gå forbi ude på marken. Huset er bygget i 1969 og på 76 m2 plus anneks, så der er plads til familien med børn og venner på besøg. Grunden er på 1.220 m2 med terrasser mod alle 4 verdenshjørner. Ja, sol på mavsen hele dagen. Det er et meget hyggeligt sommerhus, som nuværende ejere altid har kælet for. Her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange år.

Sommerhuset ligger som det sidste hus på Kløvervej, som er en lille sidevej til Kløvervej. Absolut ingen trafik her. Indkøb er 10 minutter til Holbæk eller Asnæs. Lammeland og Lammefjorden er en del af de UNESCO-bevarede områder i Odsherred, hvor istid og gletsjer har formet landskabet. Lammeland er et inddæmmet areal på 55 kvadratkilometer. Området er i dag Danmarks mest frugtbare jord med masser af sommerhuse i den smukkeste natur bare 45 minutter fra København. Fra Kløvervej er der 10 minutter til Danmarks bedste badestrand i Sejerø Bugt den ene vej, og 5 minutter til fladfiskene og havørrederne i Lammefjorden den anden.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

NYHED
Olivenvej 6, Nykøbing Sj

Fritidshus

Olivenvej 6, Nykøbing Sj

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

70 m2

Grundareal

1.015 m2

Værelser

1

NYHED
Peter Andersensvej 79, Ebbeløkke, Nykøbing Sj

Fritidshus

Peter Andersensvej 79, Ebbeløkke, Nykøbing Sj

Pris

2.195.000 DKK

Boligareal

41 m2

Grundareal

1.770 m2

NYHED
Pistolstræde 2, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Fritidshus

Pistolstræde 2, Yderby Lyng, Sjællands Odde

Pris

1.295.000 DKK

Boligareal

54 m2

Grundareal

2.630 m2

Værelser

2