Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Klerkegade 17B, 4. th., 1308 København K

Ikke sådan en typisk se-og-hør-lige-mig-gade...

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:75 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN11002
  • Energimærke:
    C

Ikke sådan en typisk se-og-hør-lige-mig-gade...

Klerkegade, ja, den er ikke sådan en typisk se-og-hør-lige-mig-gade. Den ligger så stille og diskret i København, at man lige skal tænke sig om for at stedfæste, hvor det nu er den ligger. Og det selv om gaden snart er 400 år gammel, er vildt charmerende, har toppede brosten og går fra Borgergade til Rigensgade. Gaden er opkaldt efter tidens øverste rangklasser, hvor klerk er en person fra præstestanden. Klerkegade er navngivet samtidig med de tilstødende Adelgade og Borgergade. Fint og dannet skulle det være.

Ejendommen Klerkegade 17B har også nogle år i kalenderen. Den er 210 år gammel, og hører til nogle af de ældste i København. Men lejligheden oppe på 4. har haft besøg af håndværkere, som renoverede alt i 2019. Ret lækker er den, og det er selvfølgelig en beskeden underdrivelse. Her er lys, masser af lys, for sådan er det at bo øverst loppe. Med sydvendt altan på næsten 6 m2 kan man grille og stege og slikke sol hele året. Med 75 m2 bliver beliggenheden ikke meget bedre i København.

Fra Klerkegade er alt det bedste i København tæt på. Det gælder de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker. Det gælder også kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have er fristeder, som gør København til en metropol. Marmorkirken og den nye Metronedgang med bilfri passage til Frederiksgade ligger få hundrede meter væk, det samme gør Nyhavn og Kongens Nytorv. Fornemt og royalt er det hele, sådan skal det være i Kongens og Dronningens København.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg