Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Klampenborgvej 10F, 2930 Klampenborg

En 7.000 år gammel hemmelighed ...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:8.995.000 DKK
  • Ejerudgift:6.024 DKK
  • Boligareal:121 m2
  • Grundareal:281 m2
  • Kælder:38 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN10550
  • Energimærke:
    C

En 7.000 år gammel hemmelighed ...

Lige overfor klyngehuset på Klampenborgvej 10F går en sti ned til Christiansholms Mose, en grøn, rekreativ og fredet oase med smukke tennisbaner, fred og ro og mosenatur. Mosen ligger skjult fra vejen som en lille hemmelighed, og det er fantastisk, for det har den gjort de sidste 7.000 år. Ja, man skal faktisk være stedkendt for at vide, at den er her. Men genert er den ikke, mosen. Med alle sine 52.800 m2 byder den alle velkommen. Her er grus- og flisbelagte stier, her er indhegnet legeplads til børnene, her er dyr og planteliv, vand i søerne og natur i mosen.

Huset er arkitekttegnet og bygget i 1978. Her er 159 forskudte etagemeter, men med delvist åbent til kip opleves det væsentlig større. Uno Form Snedkerkøkken, masser af lys og interessante vinkler, og vinkler, de giver som bekendt interessante skygger. Grunden er på 281 m2 med en have uden græs, nem at passe. Og så er der sol på den ugenerede syd- og vestvendte gårdhave hele dagen. Carport til bilen, flere pejse, nemlig. Det er et meget velholdt klyngehus i et attraktivt kvarter, hvor man bor helt ugeneret af naboer.

Klampenborg er byen efter Skovshoved. Her ligger Bellevue Strand og Klampenborg Kajakklub. Nogle af de bedste skoler og gymnasier, private og offentlige, ligger her i Gentofte Kommune. Det er nemt at komme til og hjem fra København, også med kystbanen fra Klampenborg Station. En halv time, så står man i lufthavnen i Kastrup. De røde porte som indgange til Dyrehaven ligger lige om hjørnet. Her har altid været dyr, og i dag er bestanden af hjorte på over 2.000. Dyrehaven har gennem flere hundrede år udviklet sit eget liv som én af de smukkeste, rekreative skove på Sjælland.

Bestil salgsmateriale

Klampenborgvej 10F, 2930 Klampenborg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Villaer til Salg