Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Klaksvigsgade 10, 5. TV., 2300 København S

Et øjebliksbillede, visse vasse

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:154 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN8815
  • Energimærke:
    B

Et øjebliksbillede, visse vasse

I en middelalderbys historie er 15-20 år bare et lille øjebliksbillede. Ingenting, visse vasse. Men imponerende er det, at en bydel som Islands Brygge på et lille øjeblik har udviklet sig til et af de mest hippe og eftertragtede kvarterer i København. Hvor Bryggen tidligere med industri og kraner vendte ryggen til havn og København, storsmiler den i dag med et miks af kreativ arkitektur og moderne byliv med ladcykler, caféer, restauranter og nærmiljø. Her er ikke langt til noget, heller ikke hjem efter en tur i byen.

Toppen af Klaksvigsgade 10 er 5. sal. Heroppe ligger en lejlighed på 154 m2 med en skulptur af en spindeltrappe op til stue og privat, ugeneret tagterrasse med stjerner på himlen. Heroppe er man helt alene. Jøsses, hvor alt bare er lækkert. Øverst oppe, ja, lys hele dagen. Ejendommen er bygget i 2006 med en planløsning, der tiltaler den lille familie, det modne par eller de unge, som gerne vil bo tæt på al balladen i København og på Christianshavn. Med privat parkering i kælderen og elevator hele vejen op bliver det ikke nemmere at have bil i byen.

København og byens bedste kulturtilbud er lige på den anden side af vandet. 10 cykelminutter er der til Rådhuspladsen. Hvor København har kulturen, har Bryggen naturen, Amager Fælled, som tidligere var forbeholdt militæret. Men ikke mere. Det er nu et fredet område med masser af natur- og dyreoplevelser for alle. Vand i forhaven, stjerner på himlen og naturen i baghaven. Klaksvigsgade på Bryggen bliver ikke bedre.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg