Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kirkestræde 4M, 1, 4300 Holbæk

Sådan kan man også begynde en by...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:2.145.000 DKK
  • Ejerudgift:2.368 DKK
  • Boligareal:94 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN11330
  • Energimærke:
    C

Sådan kan man også begynde en by...

Er du stor, er du en gade, er du lille, er du et stræde. Og ejendommen i Kirkestræde er et rigtigt strædehus. Lidt gemt væk fra strædet, ikke så nemt at finde i den lille landsby i byen. Men ejendommen er nyere end strædet, for den er bygget i 1988, og lejligheden på 1. og 2. sal er på 94 m2.

Ja, vi er i den charmerende og gamle del af Holbæk med lav bebyggelse. Fra lejligheden er der derfor udsigt til mange tage, til grønne træer, til Sct. Nikolai Kirke, til århundrede gamle huse med bindingsværk og skævheder, som der altid er i gamle bydele. Pivhyggeligt kvarter. Lejligheden er nyrenoveret og lige til at flytte ind i. Byer opstår ikke ud af ingenting. Valdemar Sejr byggede Holbæk Slot i 1236, og sådan kan man også begynde en by. Holbæk har med sine ældre bygninger masser af historie, og Kirkestræde med kvarteret omkring er én af dem. Strædet er en tidslomme, et helle i byen, som smelter byens fortid sammen med nutiden. En by uden historie er som en park uden bænke og beplantning.

Holbæk er én af Danmarks købsstæder 60 kilometer fra København. Med små 30.000 indbyggere er den Nordvestsjællands største by og en populær by. Danmarks største sportscenter ligger her. Holbæk Sportsby samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative fællesskaber på et sportsligt og socialt niveau. Holbæk havn har et fint, maritimt miljø med et skibsværft, som reparerer, vedligeholder og restaurerer gamle træskibe.
Det er ikke tilfældigt, at mange vælger at flytte til byen. Med masser af kultur, et aktivt erhverv, regionalt sygehus, industrier, lækre forretninger og restauranter er her mange arbejdspladser.

Bestil salgsmateriale

Kirkestræde 4M, 1, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Frederik Ruhr Jensen
Kontaktperson

Frederik Ruhr Jensen
Ejendomsmægler MDE
frederik@eltoftnielsen.dk 20 91 58 79

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg