Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kildevej 6, 2960 Rungsted Kyst

Det atypiske ét-plans-hus har kælder

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:176 m2
  • Grundareal:1.000 m2
  • Kælder:53 m2
  • Værelser:5
  • Garage:33 m2
  • Sagsnr.:IEN6809
  • Energimærke:
    C

Det atypiske ét-plans-hus har kælder

Rungsted er smukke og eksklusive villaer på kysten. Nogle ligger med alle herlighedsværdier lige ud til vandet, andre står pænt på den anden side af strandvejen med adgang til strand og privat badebro. Men Rungsted er også smukke, ældre og hyggelige villakvarterer inde bag strandvejen. Som sidevej til Bolbrovej og Bukkeballevej er Kildevej bestemt én af dem, og huset i nummer 6 skal nu have ny ejer.

Det er et klassisk 60er ét-plans-hus bygget i 1969. Det er på 176 m2, hvor alle kvadratmetre er udnyttet optimalt. Her er 5 soveværelser, så huset er parat til at invitere den større familie indenfor. Atypisk for ét-plans-huset har huset en høj og tør kælder på 53 m2. Med syd- og vestvendte terrasser kan man slikke sol hele dagen. Grunden er på 1000 m2 med en have, som er nem at holde. Der er et godt flow i huset, som får hverdagen til at fungere.

Huset ligger tæt på Rungsted Havn, som er én af de største lystbådehavne i Nordsjælland. Den blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser til joller, små både, mellemstore både og store kølbåde. Havnen er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på. Her er 11 restauranter og spisesteder i alle klasser, fra den hurtige grillmiddag til den finere restaurant. Fiskerikajen med friske fisk er en af de bedste fiskeforretninger i Nordsjælland. Rungsted er også en by med gode skoler, private og offentlige, og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner.

Udforsk andre
Villaer til Salg