Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kildevej 4B, 2960 Rungsted Kyst

Sidevejen til sig selv, ja, den er blind

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:11.995.000 DKK
  • Ejerudgift:11.587 DKK
  • Boligareal:256 m2
  • Grundareal:1.242 m2
  • Værelser:8
  • Carport:21 m2
  • Byggeår:1987
  • Energimærke:
    D

Sidevejen til sig selv, ja, den er blind

Rungsted er smukke og eksklusive villaer på kysten. Nogle ligger med alle herlighedsværdier lige ud til vandet, andre står pænt på den anden side af strandvejen med adgang til strand og privat badebro. Men Rungsted er også smukke, ældre og hyggelige villakvarterer inde bag strandvejen. Som sidevej til Bolbrovej og Bukkeballevej er Kildevej bestemt én af dem, og huset i nummer 4B skal nu have ny ejer.Huset ligger i bunden af Kildevej, den del, som er sidevej til sig selv. Ja, den er blind. Ingen trafik.

Huset er bygget i 1987, men fik i 2000 en side- og tilbygning, så det i dag er på 275 etagemetre. Det er løbende vedligeholdt med en planløsning, der er ideel for børnefamilien, hvor børnene har deres afdeling, de voksne deres. Så er alle glade. Huset er tegnet af en arkitekt til en arkitekt. Det er et meget lyst hus med udsigt til vandet i Øresund. Grunden er på 1.242 m2 med sol på terrassen hele dagen.

Rungsted Havn er tæt på, den er én af de største lystbådehavne i Nordsjælland. Havnen blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser til joller, små både, mellemstore både og store kølbåde. Molerne er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på. Her er 11 restauranter og spisesteder i alle klasser, fra den hurtige grillmiddag til den finere restaurant. Rungsted er også en by med nogle af de bedste skoler i Danmark, private og offentlige, og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner.

Bestil salgsmateriale

Kildevej 4B, 2960 Rungsted Kyst

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Sune Bjerno
Kontaktperson

Sune Bjerno
Ejendomsmægler MDE
sune@eltoftnielsen.dk 20 87 81 82

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg