Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kildevej 2A, 2960 Rungsted Kyst

Som at tænde lyset på dansegulvet...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:192 m2
  • Grundareal:1.416 m2
  • Kælder:115 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN9232
  • Energimærke:
    E

Som at tænde lyset på dansegulvet...

Rungsted er smukke og eksklusive villaer ved kysten. Nogle ligger med alle herlighedsværdier lige ud til vandet, andre står pænt og højt på den anden side af strandvejen med adgang til strand og privat badebro. For Rungsted er også smukke, ældre og hyggelige villakvarterer inde bag strandvejen. Som sidevej til både Bolbrovej og Bukkeballevej er Kildevej én af dem, og huset i nummer 2A skal nu have ny ejer.Huset ligger i den nordlige del af Kildevej mod Bukkeballevej. Ikke meget trafik her.

Huset ligger i et hyggeligt kvarter med nem og hurtig adgang via stisystemer til strand, svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball, ishockey, flere golfbaner, nogle af landets bedste skoler og gymnasium. Det er bygget i 1943 på en 1.416 m2 grund. Inde er der 192 m2 og en underetage på 115 m2 med egen indgang til teenagere. Wow. Grunden ligger højt i kvarteret, højt er godt, som at tænde lyset på dansegulvet, for det er her, at lyset og udsigten er. 2 trapper til 1. salen, tak, den ene til forældrenes afdeling, den anden til børnenes, med den mest storslåede udsigt til Hven og vandet i Øresund. Så er alt godt. Inde og ude er renoveret de seneste år, og ja, lige til at flytte ind i.

Sophienberg Lystslot ligger lige om hjørnet. Sådan da. Det er tegnet og bygget af hofbygmester Nicolai Eigtved i 1742. Restaureringen blev i 1991 belønnet med Europa Nostra-prisen. Kokkedal Golfklub er nabo til Kokkedal Slot. Rungsted Havn har et aktivt, maritimt miljø med lækre forretninger, gode restauranter, hyggelige caféer, badestrand, vandskibro og nordmole med plads og dybde til de helt store både, tæt på Karen Blixen Museum. Rungsted by længere oppe på land med både supermarked og forretninger, golfbane og togstation med kystbanen mod Helsingør og København og lufthavnen mod syd. Bare 40 minutter til det nærmeste fly.


Udforsk andre
Villaer til Salg