Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kattesundet 14C, 2. th., 1458 København K

Her kan man høre sig selv tænke...

Åbent hus uden tilmelding
11. jun 12:45-13:05
Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:6.245.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.527 DKK
  • Boligareal:120 m2
  • Værelser:5
  • Bygget/ombygget:1784/1997
  • Energimærke:
    D

Her kan man høre sig selv tænke...

Er man lille, er man et stræde. Er man stor, er man en gade. Og stræder, dem er der mange af i det Københavnske latinerkvarter. Små og hyggelige er de, stræderne. For latinerkvarteret ligger i den del af København, hvor universitetet lå i gamle dage. Og latin, det var sproget på universitetet, så ja, her gik de studerende rundt i de små stræder og talte latin med hinanden. København bliver ikke ældre end her.

Lejligheden i Kattesundet er en af de historiske ejendomme i latinerkvarteret. Kunne den bare tale, ejendommen, så ville vi høre historier om oplysningstid og Søren Kierkegaard, som vandrede rundt og tænkte tanker her. Den er bygget i 1770 som gammel smedje, senere som tobaksfabrik og i dag som ejendom med pivlækre lejligheder. I dag står den godt beskyttet mod byens støj og trafik inde i en gård, her er stille og roligt som i en lille landsby med fuglefløjt i luften. Her kan man høre sig selv tænke. Lejligheden på 2. sal til højre er ny i den forstand, at alt er nyrenoveret, bad, køkken, parketgulve, intelligent varmestyring, fjernvarme. Alt er lige til at flytte ind i.

Latinerkvarteret i Indre By er bohemernes paradis. Eller paradisus bohemorum, som man ville sige på latin om kvarteret i dag. Der flaneres i stræderne, der bliver krammet hej og farvel, kulturen er et miks af alting med loppemarked og et virvar af mennesker. Uforskammet charmerende. Men det er også et kvarter med Metro på Rådhuspladsen og alverdens bus- og toglinjer. Alt i København er tæt på, gåben, cykler og ladcykler er den naturlige trafik i de små, ensrettede stræder. Byens grønne væresteder som H.C. Ørstedsparken ligger lige om hjørnet.

Bestil salgsmateriale

Kattesundet 14C, 2. th., 1458 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef
Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

NY PRIS
Vesterfælledvej 66E, 4. tv., København V

Lejlighed

Vesterfælledvej 66E, 4. tv., København V

Pris

5.995.000 DKK

Ejerudgift

3.202 DKK

Boligareal

84 m2

Værelser

4

NYHED
Thurøvej 15, 3. tv., Frederiksberg

Lejlighed

Thurøvej 15, 3. tv., Frederiksberg

Pris

5.450.000 DKK

Ejerudgift

3.125 DKK

Boligareal

88 m2

Værelser

2