Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kammerrådensvej 1, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Unik beliggenhed direkte til strand og hav...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:13.995.000 DKK
  • Ejerudgift:11.537 DKK
  • Boligareal:121 m2
  • Grundareal:1.612 m2
  • Værelser:3
  • Garage:21 m2
  • Carport:35 m2
  • Byggeår:1936

Unik beliggenhed direkte til strand og hav...

Matrikler direkte til vandet, dem bliver der ikke flere af. Slet ikke. Der er dem, der er, der kommer ikke flere. Attraktive er de, og det er til at forstå. Sommerhuset på Kammerrådensvej 1 ligger højt oppe væk fra vejen midt imellem Gilleleje og Hornbæk. Det er oprindelig bygget i 1939, men det snyder på årstallet, for alt blev renoveret i bund og tilbygget i 2019, og alle de nye 121 m2 står på den mest fantastiske 1.612 m2 grund med en udsigt så bred, at hovedet må dreje helt til højre og helt venstre for at følge med. Alt er pivlækkert, alt er lyst og tegnet rigtigt med sydvendt ovenlys og prioritering af rum med fokus på udsigt. Med lækre badeværelser og et nyt anneks med badeværelse er her plads til familien og gæster, som efter et glas vin eller 2 ikke behøver køre hjem.

Der er direkte adgang til stranden og eget badehus med terrasse. Når himlen er blå, er havet blåt. Når Solen står højt, er der sand og vandkant mellem tæerne. Når vejret viser tænder, er der salt og vand i luften. Og når Solen går ned, kan man se det meste her, og det er ikke til at blive mæt af. Fra hus, have og strand er der den vildeste vilde udsigt til Kullen mod højre og Nakkehoved til venstre, hvor Øresund bliver til Kattegat. Munkerup i Dronningmølle by er en mindre by. Hornbæk og Gilleleje er større, de ligger 10-12 minutter mod øst og vest ad Strandvejen. Til forskel fra så mange andre sommerhusbyer er begge byer fulde af liv om vinteren.

Bestil salgsmateriale

Kammerrådensvej 1, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Ejendomsmægler MDE
lillelund@eltoftnielsen.dk 41 34 86 12

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg