Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kammerrådensvej 1, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Forandringer? Nej tak, tusind nej tak...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:14.995.000 DKK
  • Ejerudgift:11.450 DKK
  • Boligareal:121 m2
  • Grundareal:1.612 m2
  • Værelser:3
  • Garage:21 m2
  • Sagsnr.:IEN10585

Forandringer? Nej tak, tusind nej tak...

Laissez faire er fransk for at acceptere, at noget er, som det nu en gang er, at lade noget stå til. I sommerhuset på 1. række til Øresund i Munkerup Dronningmølle gælder det, at her er der absolut ingen grund til at ændre på noget som helst. Når himlen er blå, er havet blåt. Når Solen står højt, er der sand og vandkant mellem tæerne. Når vejret viser tænder, er der salt og vand i luften. Og når Solen går ned, kan man se det meste her, og det er ikke til at blive mæt af. Sådan skal det være. Forandringer? Nej tak, tusind nej tak.

Matrikler direkte til vandet, dem bliver der ikke flere af. Slet ikke. Der er dem, der er, der kommer ikke flere. Attraktive er de, og det er til at forstå. Sommerhuset på Kammerrådensvej 1 ligger højt oppe væk fra vejen midt imellem Gilleleje og Hornbæk. Det er oprindelig bygget i 1939, men det snyder på årstallet, for alt blev renoveret i bund og tilbygget i 2019, og alle de nye 121 m2 står på den mest fantastiske 1.612 m2 grund med en udsigt så bred, at hovedet må dreje til højre og venstre for at følge med. Alt er pivlækkert, alt er lyst og tegnet rigtigt med sydvendt ovenlys og prioritering af rum med fokus på udsigt. Her er plads til familien og gæster, som efter et glas vin eller 2 ikke skal køre hjem.

Her er den vildeste udsigt til Kullen mod højre og Nakkehoved til venstre, hvor Øresund bliver til Kattegat. Munkerup i Dronningmølle by er ikke en større by. Det er Hornbæk og Gilleleje derimod, som ligger 10-12 minutter ad Strandvejen hver vej. Til forskel fra så mange andre sommerhusbyer, er begge byer fulde af liv om vinteren.

Bestil salgsmateriale

Kammerrådensvej 1, Munkerup, 3120 Dronningmølle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Christina Linnet
Kontaktperson

Christina Linnet
Salgschef
Cand.merc.
linnet@eltoftnielsen.dk 24 24 74 55

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg