Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kalundborgvej 233, Allerup, 4300 Holbæk

Så ja, det bliver ikke meget bedre at bo i Holbæk

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:2.495.000 DKK
  • Ejerudgift:2.563 DKK
  • Boligareal:113 m2
  • Grundareal:857 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1935
  • Energimærke:
    D

Så ja, det bliver ikke meget bedre at bo i Holbæk

Med fjordvandet i udsigten forputter et meget charmerende hus sig på 113 m2 tilbage fra vejen. Her har det sit eget, stille liv i en have med hyggelige kroge, smukke roser og plantekasser med jordbær og krydderurter. Alle m2 er udnyttet optimalt, ingen spildplads. Med 3 værelser på 1. sal er det et ideelt hus til den lille familie, og den får det godt her, for der er ikke mere end få hundrede meter ned til en fantastisk legeplads ved fjordvandet, der er 15 minutter til badeanstalten og 30 gåminutter til down-town-Holbæk, som man siger på nydansk. Kvarteret har en af de mest attraktive beliggenheder med gode skoler og institutioner tæt på, så ja, det bliver ikke meget bedre at bo i Holbæk.

Huset er bygget i 1935 på en 857 m2 stor grund. Fjordstien går langs fjorden til byen, en smuk cykeltur på 8-10 minutter. Holbæk er en by med mange arbejdspladser, her er lækre butikker, gode restauranter og caféer. Holbæk er én af Danmarks købsstæder bare 60 kilometer fra København. Og for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på, sportsligt og socialt, har byen bygget Holbæk Sportsby. Den er Danmarks største sportsby, så familier med interesse for sport og sociale aktiviteter får det bare godt her.

Bestil salgsmateriale

Kalundborgvej 233, Allerup, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Katja Sørensen
Kontaktperson

Katja Sørensen
Ejendomsmægler MDE
katja@eltoftnielsen.dk 50 56 82 45

Laura Holm
Sagsbehandler

Laura Holm
Trainee
laura@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg