Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kalundborgvej 188, Allerup, 4300 Holbæk

Fjordmatriklerne, kalder de sig ...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:132 m2
  • Grundareal:670 m2
  • Kælder:6 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN10728
  • Energimærke:
    F

Fjordmatriklerne, kalder de sig ...

Villaerne vest for Holbæk er eksklusive og privilegerede. Og de ved det, for de ligger på de bedste matrikler vest for Holbæk. Fjordmatriklerne, kalder de sig, fordi de har en særlig beliggenhed med lys og fjordudsigt sammen. Der er kun dem, og kun dem. Der kommer ikke flere så tæt på fjordbyen Holbæk. Husene her i kvarteret er derfor de mest efterspurgte i byen.

Murermestervillaen fra 1927 ligger trukket tilbage fra vejen med udsigt til fjordvandet fra køkkenalrummet og stort set alle værelser på 1. sal. Med nyere vinduer, pudset facade og nye askegulve på førstesalen er det ikke bare et meget velholdt hus med masser af lys og plads til den større familie. Det er også et levehus, et hus med fjordsti til byen og hele vejen til Tuse. Her er 132 velplacerede m2 på en 670 m2 grund. Og haven, ja, den er lidt vild med vilje, fordi her også skal være plads til børn. Om sommeren står terrassen i grønt flor under det store valnøddetræ. Her er mange børn i kvarteret, for børnefamilier vil gerne bo her.

Og det er til at forstå, for børnefamilier har det godt her. Selv om Fjordmatriklerne ligger vest for byen, er alt lige om hjørnet, institutioner, skoler, gymnasium og indkøb. Din kajak kan ligge ved fjorden og du er tæt på Venedig Vinterbadeklub. Tag fjordstien til Holbæk, en smuk cykeltur på små 10 minutter. For pendlere ligger Holbæk 60 kilometer fra København. Holbæk har Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted. Familier med interesse for naturen, sport og sociale aktiviteter får det godt her.

Udforsk andre
Villaer til Salg