Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kalundborgvej 184A, Allerup, 4300 Holbæk

Karl Georg boede her først, så kom Ibi og Jens, så ...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:106 m2
  • Grundareal:438 m2
  • Kælder:60 m2
  • Værelser:2
  • Garage:20 m2
  • Sagsnr.:IEN10283
  • Energimærke:
    C

Karl Georg boede her først, så kom Ibi og Jens, så ...

Holbæk har altid været populær, og er det i dag mere end nogensinde. Den er en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og var blandt de fem hurtigst voksende i 2000erne. Holbæk er en af byerne i Fjordlandet, som kysterne i Isefjord, Roskilde Fjord, Lammefjord og Holbæk Fjord bliver kaldt. Smukt er her, også for 67 år siden, da Karl Georg byggede huset på hjørnet af Kalundborgvej og Frederik Olsensvej. Så købte Ibi og Jens huset, så nuværende ejer, og lige om lidt skal huset sige velkommen til ejer nummer 4. Det er åbenlyst et hus, som ikke skifter ejere så ofte.

Det er et meget hyggeligt hus, og er med en rigtig god planløsning på 106 oplagt til børnefamilien. Her er 3 soveværelser på 1. sal med udsigt til fjorden. Kælderen er på 60 m2, høj og tør og med opholdsrum. Alt er lige til at flytte ind i. Grunden er på 438 m2 med en have, som ikke kræver meget andet end en tur med plæneklipperen. Alt i Holbæk er 10 minutter væk: Fjorden, skoler, gymnasie, indkøb, kirke, kultur, tog og motorvej. Det er en by med ambitioner. Holbæk har bygget Danmarks største sportsby, som samler alle sportsfaciliteter ét sted for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på, både på et sportsligt og socialt niveau. Familier med kærlighed til sport og sociale aktiviteter bliver derfor forkælet i Holbæk.

Udforsk andre
Villaer til Salg