Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kalundborgvej 135, 4300 Holbæk

At vente på det rigtige tidspunkt, der aldrig kommer ...

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:3.370.000 DKK
 • Ejerudgift:1.733 DKK
 • Boligareal:142 m2
 • Grundareal:394 m2
 • Kælder:36 m2
 • Værelser:4
 • Garage:30 m2
 • Bygget/ombygget:1932/2001
 • Energimærke:
  D

At vente på det rigtige tidspunkt, der aldrig kommer ...

Man kan sætte sig ned og vente på det rigtige tidspunkt, der aldrig kommer. Eller man kan gribe dagen og bestille en fremvisning i det røde murstenshus på Kalundborgvej, fordi det er et dejligt hus, og fordi det ligger i det bedste kvarter i Holbæk. Villaerne her er eksklusive og privilegerede. Og de ved det. Fjordmatriklerne, kalder de sig, fordi de har en særlig beliggenhed med lys og fjordudsigt sammen. Der er kun dem, der er, og kun dem. Der kommer ikke flere så tæt på fjordbyen Holbæk. Husene her i kvarteret er derfor de mest efterspurgte i byen.

Med udsigt over fjordvandet i Holbæk Fjord byggede en familie det røde murstenshus i 1932. Det hele er her endnu, og lidt til, så at sige, for alt det vigtige i en moderne bolig er fulgt med tiden, så de 134 m2 i dag står opdateret og velholdt og lige til at flytte ind i. Grunden er på 394 m2 og nem at holde. Med terrasser hele vejen rundt er her ikke mange planter at passe eller græs at slå. Her er højt til loftet med ånd og sjæl, så familien med børn får det godt her. Det gælder også erhverv, for her er flere indgange. Bare få hundrede meter er der til fjorden, herfra er der fjordsti til Knudskov og indkøb, caféer, restauranter og alle de lækre butikker i Holbæk.

Institutioner, skole og gymnasium er lige om hjørnet. Fjordstien til byen er en smuk cykeltur. Holbæk er én af Danmarks købsstæder 60 kilometer fra København. Og så har byen Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted. Familier med kærlighed til sport og sociale aktiviteter får det ikke bedre end i Holbæk. Med 2 minutters gåtur til toget tager det bare 38 minutter at køre til København.


Bestil salgsmateriale

Kalundborgvej 135, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg