Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Kærsangervej 93, 4300 Holbæk

Kvidr, kvidr .. pip, pip ..

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:5.995.000 DKK
  • Ejerudgift:3.741 DKK
  • Boligareal:138 m2
  • Grundareal:1.060 m2
  • Kælder:35 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN11147
  • Energimærke:
    D

Kvidr, kvidr .. pip, pip ..

Kvidr, kvidr … pip, pip …

Med vejnavne som Kærsangervej, Ørnevej, Vibevej, Ternevej, Nattergalevej og Drosselvej krænker vi vist ingen fugle ved at sige, at vi er i pipfuglekvarteret. Men bedst af alt er vi i Fjordkvarteret en smule vest for Holbæk, som er de mest populære og eftertragtede matrikler i byen. Stort set alle matrikler her har udsigt til fjordvandet, og vand, det har det jo med at bevæge og forandre sig, så derfor er udsigten sjældent den samme.

Huset på Kærsangervej er et af de smukkeste huse i kvarteret. Med mansardtag, ja, dem er der ikke mange af. Mansardtag udnytter den næstøverste etage optimalt, og tænk, det var den franske arkitekt François Mansart, som helt tilbage i 1600-tallet tegnede og lagde navn til mansardtaget i den klassicistiske og barokke arkitektur. Tydeligt er det, at facade og tag er nyt. Kun arkitekturen fortæller, at huset er fra 1914. Men inde er også besjælet med detaljer, med udsigt gennem sprossevinduer, med 4 etager og 189 smukke etagemeter. Som det næstsidste hus før fjordbredden på en 1.060 m2 stor grund er udsigten over fjorden fra de øverste etager mageløs. Kærsangervej er blind, ikke meget trafik her er en beskeden underdrivelse.

Alt godt i Holbæk er lige om hjørnet: kultur, institutioner, skoler, gymnasium og indkøb. Turen til Holbæk er en smuk cykeltur langs fjorden på 10 minutter. Bare 60 kilometer til København er der fra Holbæk. Og hvad ingen byer har, det har Holbæk: Holbæk Sportsby, Danmarks største, som samler alle sportsfaciliteter ét sted, for at inspirere til nye og alternative måder at være sammen på, sportsligt og socialt. Familier med interesse for sport og sociale aktiviteter får det godt her.

Bestil salgsmateriale

Kærsangervej 93, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg