Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Jyllandsvej 31, 2000 Frederiksberg

Hvad er det, der går gennem smukke byrum og grønne åndehuller?

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:22.000.000 DKK
  • Ejerudgift:7.480 DKK
  • Boligareal:171 m2
  • Grundareal:355 m2
  • Kælder:85 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2022
  • Energimærke:
    A2020

Hvad er det, der går gennem smukke byrum og grønne åndehuller?

Jernbaner, ja, de ligger nu en gang bedst som Metro gør under jorden. Men ikke langs den Frederiksbergske Jyllandsvej, for her er den gamle jernbane fra 1864 nedlagt og blevet til Den Grønne Sti, en 8 km lang cykel- og gangstirute gennem Frederiksberg og København. Altså ikke noget med at cykle gennem bilos, larm og farlig trafik, næh, Den Grønne Sti går stille og roligt gennem smukke byrum og grønne åndehuller, og den forbinder nogle af de vigtigste uddannelsesinstitutioner på Frederiksberg. Den Grønne Sti fik Byplansprisen i 2013.

Huset på Jyllandsvej 29 og 31 er nabo til Den Grønne Sti. Det er et dobbelthus, delt vertikalt, det er spritnyt og en nyfortolkning af dobbelthusene i Den Hvide By. Jyllandsvej 31 er på i alt 275 boligmeter fordelt på 3 etager inkl. hemse. Huset er et lavenergihus med bedste energimærke A 2020, fjernvarme, genvækstanlæg i hele huset, gulvvarme über alles, her er eksklusive egetræsvinduer fra Krone, smukke pladetegl fra Komproment, snedkergarderober i egetræ, køkken og badeværelsemøbler fra Køkkensnedkeren, Vola armaturer og sildebenstrægulv på alle 3 etager. Oplister bare lidt. Alle materialer er valgt fra øverste hylde, og det giver slet ikke mening at fortsætte listen af leverandører og valget af materialer her, for den er lang som en brochure, som udleveres ved besigtigelse.

Den her del af Jyllandsvej er lukket for trafik fra Kronprinsensvej, her meget stille og roligt, helt ideelt for en familie med børn. Fra huset er der mindre end 50 meter til integreret daginstitution, og det vrimler med gode skoler og tilbud til børn i nærområdet. Frederiksberg have er bare blot 500 meter væk.

Frederiksberg har beundringsværdige ejendomme, parker, slot, slotskirke, restauranter, caféer, museer, teatre, kirker, alléer, smukke tennisbaner og trendy butikker. Det har København måske også, nuvel, men slet, slet ikke som på Frederiksberg. Og det hele ligger lige om hjørnet. Selv om Frederiksberg er omringet af København, har byen sin egen kant med sin egen kultur og et meget højere postnummer. Stik lige den, København.

Bestil salgsmateriale

Jyllandsvej 31, 2000 Frederiksberg

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Villaer til Salg