Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Johannesmark 46A, Tuse, 4300 Holbæk

Vin på øen i det lækreste rækkehus. Mange tak Johannes...

Plantegning

Specifikationer

Villa
  • Pris:3.095.000 DKK
  • Ejerudgift:2.669 DKK
  • Boligareal:117 m2
  • Grundareal:390 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10795
  • Energimærke:
    A2015

Vin på øen i det lækreste rækkehus. Mange tak Johannes...

Der må have boet en Johannes i Tuse i Holbæk, og han må have ejet en bondegård eller en bedrift, som man siger på moderne erhvervsdansk, og han må have udstykket noget af jorden til en vej og kaldt den efter sig selv, Johannesmark. Ellers giver det slet, slet ikke mening at kalde en vej Johannesmark på en fritliggende jordlod. Her er lys og luft til alle sider, og midt på Johannes egen vej er der bygget de lækreste rækkehuse i 2021. Altså bare ét år gamle er de, hvor nogle er ens i indretningen, mens andre ikke er, og dem kunne man godt blive lidt misundelig på.

Som for eksempel rækkehuset Johannesmark 46A. Her er bygget en køkkenø, og familien har fået et vinkøleskab på øen. New-Yorker-væg-og-dør adskiller køkkenalrum fra opholdsrummene, diskret, for ingen skal lukkes inde eller ude. Bare lækkert. Med 117 m2 får den lille familie det godt her. Og i et trappeløst hus og carport til bilen får det ældre ægtepar det også godt. Her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange år. Haven, ja, den er lige til at smile af. Aftensol, mange tak, men stor er den ikke, haven, tak igen. Den er så nyanlagt, at hækken til naboen først lige har fået fat. Den bliver stor i år. Alt står snorlige og nyt, lige til at flytte ind i.

Der er 5 kilometer til skoler og indkøb og kultur i Holbæk. 2 minutter, så sidder man i sin bil på vej til strandene i Odsherred eller bylivet i København. Holbæk vokser, og det har den gjort de sidste par årtier. Idrætscenteret Holbæk Sportsby har gjort Holbæk til Danmarks største sportsby. Familier med interesse for sport og sociale aktiviteter bliver derfor forkælet i Holbæk. Her er gode dagsinstitutioner, skoler og gymnasier. Og så er her masser af arbejdspladser.

Bestil salgsmateriale

Johannesmark 46A, Tuse, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg