Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Ivar Bentsens Vej 4, 4300 Holbæk

Her bliver de element- og betonbyggede huse misundelige

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:5.795.000 DKK
  • Ejerudgift:3.743 DKK
  • Boligareal:202 m2
  • Grundareal:1.064 m2
  • Værelser:5
  • Byggeår:2001
  • Energimærke:
    C

Her bliver de element- og betonbyggede huse misundelige

Murere kan noget med mursten, som element- og betonbyggede huse kun kan blive misundelige over. Murere kan skabe håndværk, liv, spil og nuancer i facader, og sådan har det været siden Valdemar den Store som den første brugte mursten til den store forsvarsmur Danevirke i midten af 1100- tallet. Og tænk, den trekantede mureske er et af de få værktøjer, der stadig har samme form, som den altid har haft. For der er jo ingen grund til at ændre på noget, der fra begyndelsen har fundet sin endelige form.

På kanten af Holbæk by, tæt på skov, marker og med udsigt til fjordvand, ligger et smukt, arkitekttegnet murstenshus bygget i hårdtbrændte, røde mursten i 2001 på Ivar Bentsens Vej 4. Elegant er det med alle sine nuancer. Med køkken, spisestue og stue nede, dagligstue oppe og soveværelser oppe og nede er det et ideelt hus på 202 m2 til familien med børn. Udhuset er det rekreative rum for familien og kreative sysler. Grunden er på 1.064 m2 med gammeltræer og smuk beplantning i den hyggeligste have med gårdhave og små haverum. Ja, og et orangeri med vin.

Fra huset er der stisystemer til stort set alt i Holbæk. Kulturbiografen Frysehuset åbnede for nogle år siden i et tidligere frysehus på det gamle havneområde. Mange af havnens ældre virksomheder er lukket, og den gamle industrihavn er ved at blive omdannet til væresteder, hvor holbækkerne kan samles om fælles aktiviteter. Eksempelvis Filmtorvet, hvor Holbækgenserne opfordres til at skabe deres egne arrangementer i Holbæk Havn. Og så er der mange skoler og gymnasier i Holbæk, private og kommunale, og det er ikke tilfældigt, at mange vælger at flytte til byen. Med masser af kultur, Danmarks største sportcenter, mindre erhverv, regionalt sygehus, industrier, trykkeri, lækre forretninger og restauranter er her mange arbejdspladser. Og så ligger det hele bare en time fra København.

Bestil salgsmateriale

Ivar Bentsens Vej 4, 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Villaer til Salg