Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Immortellevej 2C, 2950 Vedbæk

Den udødelige

Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:15.995.000 DKK
  • Ejerudgift:14.777 DKK
  • Boligareal:325 m2
  • Grundareal:3.099 m2
  • Værelser:8
  • Carport:54 m2
  • Sagsnr.:IEN9426
  • Energimærke:
    D

Den udødelige

Det er nok ikke helt tilfældigt, at den lille vej ned mod Øresund hedder Immortellevej. Immortelle er fransk for udødelig. Den er én af de smukkeste veje på kysten, og som udødelig har den åbenlyst besluttet sig for, at være vej her for evigt. Tak for det, siger vi bare. Den er blind og ender i Øresund, her er der adgang til privat badebro for dem, der bor på vejen.

Og det gør familien i huset på Immortellevej 2c. Det er bygget i 1952, men den alder er ikke noget at tale om. Til gengæld er det værd at tale om velkomsten på den brostenbelagte gårdsplads. Her taler vi om det bedste håndværk og de lækreste materialer. Det er også værd at tale om plads, masser af plads inde og ude. For med 325 m2 bolig plus underetage, dobbelt carport plus garage og en grund på 1779 m2 heraf vej 181 m2 m2. Der er plads til hele familien, au pair, cykler og biler. Huset ligger helt rigtigt på grunden med terrasse og have mod syd og vest. Altså lys hele dagen. Det bliver ikke meget bedre i Vedbæk.

Vedbæk er nok den hyggeligste og mest charmerende kystby i Nordsjælland. Med sommer- og vinterbadere i badetøfler og morgenkåbe. Syd- og nordstrand og en berømt iskiosk er byen en lille smeltedigel af Hornbæk og Båstad i Sverige. Nogle af de smukkeste og største palæer på kysten ligger på vandsiden af Vedbæk Strandvej. Byen er også kendt for det maritime miljø med en udvidet lystbådehavn, som har plads til de helt store og tunge både på de yderste moler. Vedbæk Skole ligger bag kystbanestationen, det samme gør skoven og de smukke tennisbaner.


Bestil salgsmateriale

Immortellevej 2C, 2950 Vedbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg