Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Idrætsvej 88, 4532 Gislinge

Sådan er det vel i små byer, vil de fleste nok sige...

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:125 m2
  • Grundareal:880 m2
  • Værelser:4
  • Carport:21 m2
  • Sagsnr.:IEN9913
  • Energimærke:
    B

Sådan er det vel i små byer, vil de fleste nok sige...

10 minutter udenfor Holbæk ligger en lille by, hvor fællesskab og sammenhold er den kultur, der binder byen sammen. Sådan er det vel i små byer, vil de fleste nok sige. Ja, derfor er det også de små byer man bør overveje, hvis man ønsker nærvær og fællesskab omkring sig.
Som i Gislinge for eksempel. Her bor små 1.600 mennesker, ikke mange, men stor nok til at have sit eget postnummer, skole og en idrætshal med ambitioner som fodbold, tennis, volleyball, badminton, motionscenter, styrketræning, håndbold og taekwondo. Idræt for alle i alle aldre.

Huset på Idrætsvej er på 125 m2. En god størrelse til en familie med folkeskolebørn eller det modne par, som vil hus og have uden for meget arbejde. Det er bygget i 2009 på en 880 m2 grund, og en af naboerne er marker med biodiversitet, og vi er tæt på himlens fugle og skovens grønne træer. Det er et velbygget, energirigtigt hus, her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange år, haven er nem at passe, alt er lige til at flytte ind i.

Indkøb, det er bare en tur Holbæk. Byen har siden 1980erne været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og den var blandt de fem hurtigst voksende i 2000erne. Holbæk er én af Danmarks købsstæder bare 60 kilometer fra København, 50 minutter i bil. Med små 30.000 indbyggere er den Nordvestsjællands største by og populær.

Udforsk andre
Villaer til Salg