Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hyldebo Strandvej 22, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Som sirenerne lokkede Odysseus

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:3.995.000 DKK
  • Ejerudgift:2.925 DKK
  • Boligareal:66 m2
  • Grundareal:2.774 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN10270

Som sirenerne lokkede Odysseus

Som sirenerne lokkede Odysseus…

Som en od på Vestsjælland er Sjællands Odde et kendt og elsket sommerhusområde. Mange forfattere, kunstnere og hestefolk vælger dog helårsvejen og bor her hele året. Det er det maritime landskab, den uberørte og vilde istidsnatur, stilheden, den store stjernehimmel og de smukkeste solnedgange der lokker, som sirenerne lokkede Odysseus.

Næsten ude på det yderste af Odden, derude, hvor man bliver nødt til at vende om, fordi man ikke kan komme længere, der ligger et sommerhus på 1. række på 66 m2 ud til Sejerø Bugt. Og det har det gjort siden 1961. Men det er ikke til at se, for det er renoveret helt i bund i 2020. Altså ikke meget at vedligeholde her de næste mange år. Heller ikke, når det gælder grunden. Den er en naturgrund på 2.474 m2 med 2.161 strandbeskyttet m2. Vandet i Sejerø Bugt er altid i bevægelse, altid klart, altid rent. For vandentusiaster og naturfolket, er det derfor også paradis, og er du til kajak, paddleboard eller lystfiskeri, er der kun få skridt til vandkanten. Den sydvendte terrasse er større end huset, og det giver mening, for ude betyder mindst lige så meget i et sommerhus som inde. Her er sol hele dagen, her har man lyst til at slappe af, her kan man se færgen 26 gange om dagen mellem Odden og Århus. Herudover kort afstand til den lille havn, med frisk og nyrøget fisk

Sjællands Odde er små 15 kilometer lang. Den var en gang en ø, som tidens landhævning gjorde landfast med Sjælland. Sjællands Odde er en del af det UNESCO-bevarede område i Odsherred. Her er hyggelige gårdbutikker, hvor børn plukker jordbær og graver kartofler op. Gårdbutikkernes grøntsager er så gode, at de bedste restauranter i København tager turen til Odsherred for at købe deres grøntsager. Nordsjællands bedste fiskeforretning ligger i Odden Havn. Her lander stenbiderne med deres æg, og jomfruhummerne eksporteres herfra ud i verden.

Bestil salgsmateriale

Hyldebo Strandvej 22, Yderby Lyng, 4583 Sjællands Odde

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Julie Valentin Brahl
Sagsbehandler

Julie Valentin Brahl
Trainee
julie@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg