Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hyldeageren 18, Trørød, 2950 Vedbæk

Små bogstaver kan også tænke stort

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:223 m2
  • Grundareal:1.252 m2
  • Kælder:70 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN6740
  • Energimærke:
    D

Små bogstaver kan også tænke stort

Med særdeles attraktiv beliggenhed for enden af lukket vej, i stille villakvarter i Trørød, udbydes en moderne luksusejendom med mange flotte detaljer. Der blev ikke sparet på noget da denne ejendom blev opført i 1998, overalt er valgt de bedste materialer og mange individuelle løsninger præger byggeriet, som har et fantastisk lysinfald. Ejendommen har et boligareal på 223 m2 hvortil kommer 70 m2 beboelig kælder.

Man ankommer for enden af den lukkede vej til en smedejernsport, som åbner op til indkørsel med dobbeltgarage/udhus på 45 m2. Herfra adgang via den meget flotte have til husets hoveddør. Her træder man ind i midten af huset i entre med gæstetoilet/bad, åbent køkken/alrum med spiseplads og udgang til overdækket terrasse, værelsesafdeling med 2 børneværelser, forældreafdeling med soveværelse, stort flot badeværelse med spa, ekstra værelse til enten kontor/påklædning.

I forlængelse af køkken/alrummet er der stort åbent stuemiljø med 3 afdelinger, bl.a. opholdsstue med meget højt til loftet og med pejs. Loungeområde samt spisestue. Fra alle 3 stuer er der udgang til terrasser, hvor man finder sol hele dagen.

Underetagen indeholder et stort værelse med udgang, depotrum, fyrrum med naturgasfyr, flot og eksklusiv vinkælder.

Den meget velanlagte grund på 1.252 m2 byder på en masse flotte formklippede stedsegrønne buske og træer og er fuldstændig privat og ugeneret. Stisystem direkte til skoven.

Udforsk andre
Villaer til Salg