Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Humlevænget 15, 2800 Kongens Lyngby

En vej for børn og 26 villaer

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:143 m2
  • Grundareal:659 m2
  • Kælder:108 m2
  • Værelser:3
  • Garage:22 m2
  • Sagsnr.:IEN7731
  • Energimærke:
    E

En vej for børn og 26 villaer

Der er ikke meget trafik på en vej, som siger nej tak til gennemkørende gæster med et indkørsel-forbudt-skilt i den ene ende. Humlevænget i Lyngby er derfor en stille vej, en vej for børn, en vej med 26 villaer og familier i alle aldre. Her er et sjældent godt naboskab, som familien i nummer 15 værdsætter højt. Huset er bygget i 1957 og er på 143 m2 med 108 gode m2 i kælderen. Det blev totalrenoveret i 2009 inde og ude, så med en let slibning af gulve og ny maling på væggene er huset lige til at flytte ind i.
Haven er ikke stor, 659 m2, til gengæld er den nem at holde med en sol, der skinner på græsplæne og terrasser hele dagen.

Det er en børnerig vej med alle institutioner tæt på. Engelsborgskolen ikke mindst, som er én af de bedste skoler i Danmark. Stationen ligger 800 meter væk, København er i bil en tur på 10 minutter, og hovedstrøget med indkøb og alle de lækre forretninger i Lyngby ligger lige om hjørnet. Det er heller ikke langt til Lyngby Sø og Bagsværd Sø. I begge søer er det tilladt at sejle med robåde, sejlbåde, kanoer og kajakker. Og så er det tilladt at fiske.

Hvorfor Lyngby og ikke Kongens Lyngby? Fordi jorden i Lyngby indtil reformationen i 1536 var krongods, som i nutidigt sprog betyder, at kongen ejede jorden. Officielt og i postnummeret 2800 er byen Kongens Lyngby, men det er der ingen af de 56.000 indbyggere i Lyngby, der siger. Kommunen er kendt for sine mange fritidsaktiviteter til både børn og voksne. Byen er fra vikingetiden. Den ældste del af byen er Bondebyen, og den ældste bygning er Lyngby Kirke fra 1150.

Udforsk andre
Villaer til Salg