Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hotelstien 8, 2950 Vedbæk

Sildeben i lava, ja, ja, den er god med dig...

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:189 m2
  • Grundareal:876 m2
  • Værelser:6
  • Sagsnr.:IEN10089
  • Energimærke:
    C

Sildeben i lava, ja, ja, den er god med dig...


Der er ikke meget trafik på en vej, der fører ned til en tværvej, der er lukket i begge ender. Det er godt for stilheden og trygt for familien med børn. Der er heller ikke langt til havnen og den smukkeste strand på kysten. Højst et par hundrede meter. Det er maritimt, det er nemt for sejlere, og det er bekvemt for vinterbadere, som med frostgrader på kroppen gerne vil hurtigt hjem. Der er lige så kort til skov og de bedste cykelruter i Nordsjælland. Der er heller ikke langt til én af de bedste skoler. Den ligger lige for enden af stien. Det er rart for voksne, som gerne ser, at deres skolesøgende børn selv finder skolevej på gå- eller cykelben. De gode restauranter, ja, de ligger i havnen og i vandkanten, og de hyggelige forretninger og Irma og Netto er lige om hjørnet. For selv om Vedbæk er en sommerbadeby med egen togstation og tennisanlæg tæt på København, så er Vedbæk en by, som kan og vil selv. Hele året.

Hotelstien 8 er bygget i 1916 og ombygget i 2011 til det moderne hus, det er i dag. Gulvvarme overalt, Made a Mano lavaparket lagt i sildeben i stuetage, Dinesen planker på 1. sal, køkken fra Københavns Møbelsnedkeri og gennemrenoveret badeværelse fra 2018. Huset er på 189 m2, og med åbent til kip i soveværelset er her en god følelse af m3 og rum. Grunden er på 876 m2 med gamle frugttræer, roser og buske. Nem at holde. Fra det store køkken alrum er der udgang til stor, hyggelig og sydvendt terrasse, ja, sol det meste af dagen. Isoleret og istandsat anneks i haven (ej godkendt til beboelse), det hele er her, lige til at flytte ind i.

Udforsk andre
Villaer til Salg