Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Holmevænget 37, 2970 Hørsholm

Kridtstreger, så ved man, at her bor børn

Andet

Specifikationer

Rækkehus
  • Boligareal:154 m2
  • Grundareal:224 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN7745
  • Energimærke:
    B

Kridtstreger, så ved man, at her bor børn

Rækkehuse har altid været populære i Danmark. Rækkehuse udnytter hver en kvadratmeter optimalt, de opvarmer hinandens skuldre, og de tilbyder et naboskab og et fællesskab, som mange ikke vil være foruden. Især ikke børnefamilier. Men rækkehuse er også private med lille forhave og intimitet i egen baghave. Når der er kridtstreger på asfalten, når der ligger løbehjul uden elmotor på fortovet, så ved man, at her bor børn.

Og det gør der i rækkehusene på og i kvarteret omkring Holmevænget. Huset i nummer 37 har 154 m2 indenfor, og 224 m2 udenfor. Det har en rigtig god størrelse til familien med 2-3 børn. Her er for- og baghave, og så er det et meget velholdt rækkehus med masser af lys fra store vinduer og ovenlys. Det er bygget i 1977, og nuværende familie har boet her i 28 år. Her er ikke meget at vedligeholde de næste mange år.

Skolerne i Hørsholm er kåret som nogle af Danmarks bedste. Det gælder både på trivsel og faglighed. Hørsholm er en by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Hørsholm Idrætspark ligger 10 cykelminutter væk, her er svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball og ishockey. Afhængig af trafik, tager turen til København 20 minutter.

Udforsk andre
Rækkehuse til Salg