Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Holmevænget 21, 2970 Hørsholm

Jo flere vi er, desto flere smiler vi...

Åbent hus 4. Dec kl. 11:00-14:00
Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:4.095.000 DKK
  • Ejerudgift:4.151 DKK
  • Boligareal:154 m2
  • Grundareal:230 m2
  • Værelser:4
  • Carport:21 m2
  • Byggeår:1977
  • Energimærke:
    C

Jo flere vi er, desto flere smiler vi...

De første rækkehuse i Danmark blev bygget i 1400-tallet. Ja, det er et par dage siden. Og så i Køge, af alle steder. Siden da har rækkehuse været eftertragtede, fordi de tilbyder liv, fællesskab naboskab som dem, man har i de små landsbyer. Jo flere vi er, desto flere smiler vi, synes at være mantraet i rækkehuskvartererne.

Mange rækkehuse ligger på lukkede veje, og er der noget, især børnefamilier kan lide, så er det veje med forhindringsbums på lukkede veje, hvor børn kan lege, cykle og løbe på løbehjul i fred og ro. Og det kan de på Holmevænget, derfor bor her mange familier med børn i alle aldre. Rækkehuset i nummer 21 er på 154 m2 og ligger på en 231 m2 stor grund med forhave og baghave. Det er et hus med masser af lys fra store vinduer og ovenlys, lyse gulve og udsigt til himmel og kvarterets grønne træer. Det er et velholdt hus ejet af den samme familie de sidste 31 år.

Skolerne i Hørsholm er kåret som nogle af Danmarks bedste. Det gælder både på trivsel og faglighed. Hørsholm er en by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Hørsholm Idrætspark ligger 10 cykelminutter væk, her er svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball og ishockey. Afhængig af trafik, tager turen til København 20 minutter. Kystbanen ligger tæt på med tog til Helsingør den ene vej og lufthavnen den anden.

Bestil salgsmateriale

Holmevænget 21, 2970 Hørsholm

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Eltoft Nielsen
Sagsbehandler

Philip Eltoft Nielsen
Studentermedhjælper
pen@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg