Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Holmevænget 19, 2970 Hørsholm

Kridtstreger, så ved man, at her bor børn...

Åbent hus uden tilmelding
4. Dec 13:45-14:15
Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Pris:4.995.000 DKK
  • Ejerudgift:4.136 DKK
  • Boligareal:154 m2
  • Grundareal:231 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1977
  • Energimærke:
    C

Kridtstreger, så ved man, at her bor børn...

Rækkehuse har altid været populære i Danmark. Rækkehuse udnytter hver en kvadratmeter optimalt, de opvarmer hinandens skuldre, og de tilbyder et naboskab og et fællesskab, som mange ikke vil være foruden. Især ikke børnefamilier. Men rækkehuse er også private med lille forhave og intimitet i egen baghave. Når der er kridtstreger på asfalten, når der ligger løbehjul uden elmotor på fortovet, så ved man, at her bor børn.

Og det gør der i rækkehusene på og i kvarteret omkring Holmevænget. Huset i nummer 19 har 154 m2 indenfor og 231 m2 udenfor. Det har en rigtig god størrelse til familien med 2-3 børn. Her er for- og baghave, og så er det et meget velholdt rækkehus med masser af lys fra store vinduer og ovenlys. Det er bygget i 1977, og her er ikke meget at vedligeholde de næste mange år.

Skolerne i Hørsholm er kåret som nogle af Danmarks bedste. Det gælder både på trivsel og faglighed. Hørsholm er en by med lækre forretninger og ét af de mest populære supermarkeder i Nordsjælland. Hørsholm Idrætspark ligger 10 cykelminutter væk, her er svømmehal, tennisklub, baseball, squash, basketball og ishockey. Afhængig af trafik, tager turen til København 30 minutter. Kystbanen ligger tæt på med tog til Helsingør den ene vej og lufthavnen den anden.

Bestil salgsmateriale

Holmevænget 19, 2970 Hørsholm

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jens Højmann
Kontaktperson

Jens Højmann
Partner/filialchef Rungsted Kyst & Hørsholm
Ejendomsmægler & valuar MDE
jens@eltoftnielsen.dk 21 62 48 18

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg