Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Holbækvej 335A, Knabstrup, 4440 Mørkøv

Kender du geografien i baghaven?

Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:234 m2
  • Grundareal:2.999 m2
  • Kælder:15 m2
  • Værelser:5
  • Sagsnr.:IEN10895
  • Energimærke:
    C

Kender du geografien i baghaven?

Når bittesmå byer har pudsige navne, man aldrig har hørt om før, så er man godt nok ude på landet. Men vi er kun 3 kvarter fra København, og det fortæller lidt om, hvor lidt vi kender til geografien i vores egen baghave. Hvem har hørt om Knabstrup, Bakkerup, Dramstrup, Hanerup og Snævre? Nej, vel? Men Holbæk kender vi, og bare en smule mod vest ligger Holbækvej 335A i landsbyen Knabstrup. Og selvfølgelig skal det være det hyggelige landsbymiljø med forening, slagter og bager man søger, hvis man vil bo her.

Gården er bygget i 1882, og med 2 tidligere driftsbygninger og et renoveret hovedhus er det et oplagt hus for iværksættere eller førstegangskøbere, som gerne vil have en stor have og plads til udfoldelser. En lystgård. Her er 234 m2 bolig med mulighed for erhverv, hvor erhverv kan være alt fra værksted til kreative fag, kontorer og lagerplads. Grunden er på 2.999 m2, stor som en lille park er den med flagstang og hyggelige kroge. Knabstrup er ikke en by med så meget, men der er, hvad der skal være, en lille bager, slagter, hal til aktiviteter, skole, natur og togstation.

Der er 5 minutter til Mørkøv, det samme til Jyderup, 10 minutter til Holbæk, 25 minutter til Roskilde og 45 minutter til København.

Udforsk andre
Villaer til Salg