Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Høve Klitbo 22, 4550 Asnæs

Hold af hverdagen. Dem er der flest af

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:101 m2
  • Grundareal:56.890 m2
  • Værelser:2
  • Sagsnr.:IEN7928
  • Energimærke:
    B

Hold af hverdagen. Dem er der flest af

At bo på 1. parket, at bo lige ned til vandet, at bo med sand og strandsiv i forhave og indkørsel har normalt et prisskilt på sommerhusdørhåndtaget, som de fleste vender om. Men prisskiltet er et andet, når dørhåndtaget åbner døren til en helårsbolig. Helårshuspriserne i sommerlandet er altid mere tilgængelige end på sommerhuse. Men udsigten er den samme, den maritime natur er den samme, luften med salt og vand og lyden af havet mod stranden er den samme, hver dag, hele året.

Sådan er hverdagen på Høve Klitbo med privat naturpark på 56.890 m2. Det er et fællesskab af lejligheder bygget på stranden. Rigtigt, sådan må man ikke bygge mere. Men ejendommen er bygget i 1910 og var fra 1952 kommuneskole, før det blev bygget om til 31 lejligheder i 2003. Høve Klitbo 22 er en lejlighed på 101 m2, men alle lejligheder har adgang til et stort festlokale med køkken og plads til 70-80 gæster, et bibliotek med billard, et motionsrum med bad og sauna og en gæsteafdeling med 4 dobbeltværelser og bad.

Asnæs i det smukke, smukke Odsherred, som for de fleste er synonymt med fred og ro, sommerland, ispinde og sommerhuse, de bedste badestrande og gårdbutikker og boder med grøntsager. Men Asnæs er også en by, hvor over 3.000 mennesker har valgt at have fast postadresse, fordi byen har den store bys muligheder skalleret ned i det nærvær, den lille by kan tilbyde. Her er skole, gymnasium, idrætshal og kirke. Her er museer, arbejdspladser, indkøbscenter og togstation. Og så har helårshusene priser, hvor de fleste kan være med.

Udforsk andre
Lejligheder til Salg