Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hørager 4, Ordrup, 4540 Fårevejle

Her slår og går hjertet og tiden lidt langsommere...

Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:95 m2
  • Grundareal:1.200 m2
  • Kælder:48 m2
  • Værelser:3
  • Bygget/ombygget:1969/2019

Her slår og går hjertet og tiden lidt langsommere...

Ikke langt fra Ordrup Næs står et af de sommerhuse, som får hjertet og tiden til at slå og gå lidt langsommere. Sort træhus med hvide sprossevinduer, ja, klassisk og meget dansk er det, som det ligger der i bunden af den lille, blinde sidevej Hørager. Pivlækkert med noget så sjældent som 2 etager, eller kælder, som der står i BBR. Grunden er så kuperet, at de 2 etager har direkte udgang til haven. 67 m2 oppe, 48 m2 nede. 4 terrasser oppe og nede med dyb udsigt over bakkelandskabet. Alt i indretningen følger med. Den har den stemning af lounge, så vi lige så godt kunne være på en afslappet ressort nær Big Sur på den Californiske vestkyst. Og så ligger huset helt rigtigt på den 1.200 m2 store grund med sol på terrasserne hele dagen. Det er bygget i 1969 og renoveret fra himmel til kælder i 2020. Skov og vand tæt på. 800 meter er der til en af de bedste badestrande på Sjælland. I bugten er der livlig sommertrafik af havkajakker og paddleboards.

Det er et pudsigt lille næs, Ordrup Næs, som før landhævningen var en ø i Stenalderhavet for 7.000 år siden. I dag er Ordrup Næs ét af de mest attraktive sommerhusområder på Sjælland. Som en lang tange ligger næsset mellem Sejerøbugten og Nekseløbugten med et overflødighedshorn af de bedste strande, den smukkeste natur og et ugeneret, kuperet terræn.

Naturen er stor og autentisk i Odsherred, som ikke helt tilfældigt har fået hæderstitlen UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geopark nogensinde. Odsherreds geologiske udformning er helt unik og har afgørende betydning for livet på egnen. Ikke mindst alle strandende, som gør Odsherred til Den Danske Rivera.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg