Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hørager 2, Ordrup, 4540 Fårevejle

Som vi kender dem fra sommerhusene i barndommens land...

Åbent hus uden tilmelding
16. Oct 11:00-11:30
Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:2.295.000 DKK
  • Ejerudgift:1.578 DKK
  • Boligareal:76 m2
  • Grundareal:1.200 m2
  • Værelser:3
  • Garage:38 m2
  • Bygget/ombygget:1973/1996

Som vi kender dem fra sommerhusene i barndommens land...

Naboen til Ordrup er de berømte Veddinge Bakker. Nemlig, det var her Tour de France kom forbi i sommer, og det er selvfølgelig også her, de danske lycrabrumbasser på racercykler kører op og ned, op og ned. For naturen er stor og autentisk i Odsherred, som ikke helt tilfældigt har fået hæderstitlen UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geopark nogensinde. Odsherreds geologi er formet af istiden og har afgørende betydning for livet på egnen. Ikke mindst alle strandende, som gør Odsherred til den danske Riviera.

Sommerhuset på Hørager ligger mellem Ordrup og Veddinge Bakker og ikke mere end 800 meter fra Sejerø Bugt med de bedste badestrande på Sjælland. Det er et klassisk sommerhus med sorte blokhusbrædder og hvide vinduer, som vi kender dem fra sommerhusene i barndommens land. Det er bygget i 1973, er på 76 m2, fordelt på 3 værelser, samt et åbent køkken, spisestue, stue rum. Sommerhuset har netop fået en ny, pivlækker terrasse mod sydvest, men med en grund på 1.200m2 er der stadig masser af plads og boltre rundt på. Jeps, her er bare sol hele dagen. Ellers er alt andet renoveret de seneste år, mange tak for det. Selv tak. Grunden er på 1.200 m2. Velkommen til et sommerhus, der ikke har brug for den store vedligeholdelse de næste mange år, kunne der stå på dørmåtten.

Ordrup og moræne er det samme. Moraine er en sydfransk dialekt og betyder rullesten, løse sten. Isbræerne afsatte morænerne, det bakkede landskab, som er en blanding af ler, sand, grus og sten. Moræneområder er frugtbare, så her er gårdbutikker og boder med grøntsager. Det kuperede og bakkede landskab tiltrækker naturelskere og motionister i alle aldre. Selvfølgelig har UNESCO anerkendt Ordrup og Odsherred som et bevaringsværdigt område bare en time fra København.


Bestil salgsmateriale

Hørager 2, Ordrup, 4540 Fårevejle

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Jesper Bregnegaard Andersen
Kontaktperson

Jesper Bregnegaard Andersen
Filialchef Odsherred
Ejendomsmægler MDE, Cand.Merc.EMF
jesper@eltoftnielsen.dk 41 10 09 93

Matilda Michelsen
Sagsbehandler

Matilda Michelsen
Trainee
matilda@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg