Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Højgårdsvej 3C, Ågerup, 4000 Roskilde

Ågerup er glad for at være en satellitby

Andet

Specifikationer

Villa
  • Boligareal:127 m2
  • Grundareal:1.062 m2
  • Værelser:3
  • Carport:42 m2
  • Sagsnr.:IEN10261
  • Energimærke:
    C

Ågerup er glad for at være en satellitby

Ågerup er glad for at være en satellitby …

Domkirken i Roskilde kan ses fra det meste af Nordøstsjælland. Hvor de smukke spir mod himlen har en helt særlig status i Danmarkshistorien, har Roskilde Festival også en særlig status. Godt nok lidt mere nede på jorden og ikke på en liste, men for de 100.000 mennesker fra det meste af Europa, som kommer i den uge, hvor musikken, fadøllen og nøgenløbet spiller.

Højgårdsvej ligger i Ågerup 7-8 kilometer nordøst for Roskilde, en lille satellitby, som så mange andre satellitbyer med tiden vokser sammen med den nærmeste storby for at blive en forstad. Men dér er byen ikke endnu. Ågerup er glad for at være Ågerup. Den har sit eget butikstorv, sin egen café og sit eget liv med institutioner og skole. Her bor små 1.600 mennesker. Byen er ikke for stor, den er ikke for lille, den er bare hyggelig.

Højgårdsvej 3C er et af de klassiske ét-planshuse midt i Ågerup fra 1973. Det er på 189 etagemeter med en planløsning, som tiltaler familien, der både har børn og erhverv. Moderbyen Roskilde er tæt på, og der er cykelsti til institutioner og skole. For pendlere er København en tog- eller biltur på bare 25 minutter. Huset er løbende renoveret, alt er pivhyggeligt og lige til at flytte ind i. Grunden er på 1.062 m2 med en have, som ikke har brug for den store opmærksomhed.

Moderbyen Roskilde er en af de ældste by i Danmark. Fortællingen om byen går helt tilbage til vikingetiden og middelalderen. Og så kan Roskilde råbe de unge op. MuseetRAGNAROCKinviterer til interaktive udstillinger om pop, rock og ungdomskultur, mensVikingeskibsmuseetmed sine arbejdende værksteder er en legeplads for børn. Og så er byen selvfølgelig en moderne by med gågade til dem, der ikke kan undvære lækre butikker og caféer.

Udforsk andre
Villaer til Salg