Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Herluf Trolles Gade 22, 5. tv., 1052 København K

Skøn lejlighed med sydvendt tagterrasse..

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:7.595.000 DKK
  • Ejerudgift:2.979 DKK
  • Boligareal:87 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN9481
  • Energimærke:
    C

Skøn lejlighed med sydvendt tagterrasse..

Herluf Trolle, admiral, søhelt og grundlægger af Herlufsholm Kostskole, har lagt navn til lidt af hvert i Danmark. Veje, ikke mindst. Bare spørg Ålborg, Århus, Slagelse, Tølløse, Odense, Hirtshals og Gammelholm i København. Alle har de en Herluf Trolles Gade eller Vej, og Herluf Trolles Gade i København har nok den allerbedste placering af alle gader, stræder og veje i byen. Gaden er nabo til Nyhavn, kajakkerne og strandene i Københavns Havn, gallerierne, Det Kongelige Teater, Skuespilhuset, Kongens Nytorv, caféerne, restauranterne, de lækre butikker. Det er vel også derfor, man vælger at bo her.

Lejligheden i Herluf Trolles Gade 22 ligger øverst oppe, heroppe er der fred og ro. Øverst oppe er også her, hvor lyset og udsigten er. Lejligheden på toppen er på 87 pivlækre m2 i en ejendom fra 1873. Nye gulve über alles og med 2 værelser står der boheme på døren, men med et enkelt greb kan der nemt etableres et ekstra værelse, og så står der velkommen på døren til det unge par, som vil alt det bedste byen. Terrassen med plads til loungemøbler vender mod syd, sol hele dagen, hyggelig gård, mange tak for det.

Ja, balletmester August Bournonville var stadig i live, da ejendommen blev bygget. Guldalderen var nyfødt, økonomisk og politisk gik det rigtig dårligt i Danmark, og der blev indført demokrati på en bølge af opstand og nationalisme. Men alt det vidste Herluf Trolle intet om, han blev begravet i Herlufsholm Kirke i 1574.

Bestil salgsmateriale

Herluf Trolles Gade 22, 5. tv., 1052 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nanna Frederikke Juhl
Kontaktperson

Nanna Frederikke Juhl
Filialchef Hellerup
Ejendomsmægler MDE
nanna@eltoftnielsen.dk 42 91 08 81

Nana Manniche Lillelund
Sagsbehandler

Nana Manniche Lillelund
Trainee
Finansbachelor
lillelund@eltoftnielsen.dk 70 70 20 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg