Herluf Trolles Gade 12, st. tv., 1052 København K

Ja, der er søreme noget at se til...

Andet

Specifikationer

Andelsbolig
  • Pris:3.060.313 DKK
  • Ydelse: 2.531 DKK
  • Boligareal:60 m2
  • Bygget/ombygget:1900/1997
  • Energimærke:
    C

Ja, der er søreme noget at se til...

Herluf Trolle, admiral, søhelt og grundlægger af Herlufsholm Kostskole, har lagt navn til lidt af hvert i Danmark. Veje, ikke mindst. Bare spørg Ålborg, Århus, Slagelse, Tølløse, Odense, Hirtshals og Gammelholm i København. Alle har de en Herluf Trolles Gade eller Vej, og Herluf Trolles Gade i København har nok den allerbedste placering af alle gader, stræder og veje i byen.

Gaden er nabo til Nyhavn, kajakkerne og strandene i Københavns Havn, gallerierne, Det Kongelige Teater, Skuespilhuset, Kongens Nytorv, caféerne, restauranterne, de lækre butikker. Ja, der er søreme noget at se til, og det er vel også derfor, man vælger at bo her.

Som en lejlighed nu en gang altid ligger på mezzaninen, så ligger lejligheden i Herluf Trolles Gade 12 som en høj stuelejlighed i forhold til gadeplan. Mezzanin er også den lejlighed, der har den højeste lofthøjde i ejendommen. Altså intet indkig, masser af rum, masser af sol hele dagen og masser af udkig til den grønne gårdhave med legeplads og kyssebænke. Selv om Nyhavn ligger lige om hjørnet, så er her fred og ro.

Det er en meget velholdt lejlighed på 60 m2 med så rødt et køkken, at man skulle tro, at den var en politisk andelslejlighed. Tsk, tsk, det er den selvfølgelig ikke. Her i Gammelholm er kulturen og joie de vivre for alle, som man siger i La France. Varme i badeværelsesgulvet, det kan bare fødder lide, og ejendommens mest solrige altan som en forlængelse af køkkenet.

Ejendommen er 1900. Ja, guldalderen var lige overstået, økonomisk og politisk gik det rigtig dårligt i Danmark, og demokratiet var nyfødt oven på en bølge af opstand og nationalisme. Men alt det vidste Herluf Trolle intet om, han blev begravet i Herlufsholm Kirke i 1574.

Bestil salgsmateriale

Herluf Trolles Gade 12, st. tv., 1052 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Joachim Kiilerich Selnæs
Kontaktperson

Joachim Kiilerich Selnæs
Partner/filialchef
Ejendomsmægler MDE
joachim@eltoftnielsen.dk 40 96 04 08

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Andelsboliger til Salg