Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hellevej 14, 3360 Liseleje

Afstand til stranden: Ingen

Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Pris:18.000.000 DKK
  • Ejerudgift:6.974 DKK
  • Boligareal:125 m2
  • Grundareal:1.276 m2
  • Værelser:5
  • Carport:25 m2
  • Sagsnr.:IEN10085

Afstand til stranden: Ingen

Det er svært at komme tættere på stranden og vandet i Kattegat end huset på Hellevej 14 i Liseleje, men samtidig ligger det godt beskyttet bag en solid høfde og har også sin egen, forstærkede skræntfodssikring, for havet kan godt vise tænder. Udsigten over Kattegat er mageløs, og det er her solen går ned i horisonten. Altid. Om det er sommer eller vinter, så er den forsænkede, nordvestvendte terrasse derfor den bedste udsigtsplads. Marsvin svømmer forbi, og alt er privat og fredeligt, for med sin beliggenhed ved en smal grusvej med kun lokal trafik er huset en uforstyrret oase selv i den travleste ferieperiode.
Arkitektgruppen Hornbæk har tænkt sig godt om, da de med Kim Jørgensen i spidsen tegnede og byggede sommerhuset i 1992. Der er havudsigt fra næsten alle rum, og arkitekturen har en maritim grundidé, hvor blå himmel falder ind gennem ovenlysvinduerne og blander sig med det blå lys fra havet. Huset er på 125 m2 med forældreafdeling i den ene ende og gæster og børn i den anden. Så er alle glade. Grunden er på 1.276 m2, og der er kun en lille græsplæne, som skal passes. Hybenrosene passer sig selv. Det er et privilegium at bo så tæt på havet, og det har naturligvis et noget højere prisskilt på havelågen. Der er flere solskinstimer i Liseleje end andre steder i Danmark. Timer bliver til dage, dage bliver til uger, uger til måneder, og de måneder kan tælles. Derfor er Liseleje en af de mest populære sommerkystbyer i Danmark. Byen er en klassisk sommerbadeby med sommerhusgæster i klipklapper. Naturlegepladsen Havtyren er populær. Byen er hyggelig og afslappet på den helt rigtige måde, for som talemåden siger: Alt du vil eje, det har Liseleje. 45 minutter er der til København, så det er nemt og hurtigt at holde lange og korte weekender her hele året. Asserbo, Tisvilde, Frederiksværk og Hundested er tæt på, og det samme er Tisvilde Hegn og Melby Overdrev. Stranden, havet, himlen, naturen. Derfor skal man have sommerhus i Liseleje.

Bestil salgsmateriale

Hellevej 14, 3360 Liseleje

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Lars Lyngholm Eriksen
Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen
Partner/filialchef Nordkysten
Ejendomsmægler MDE
lars@eltoftnielsen.dk 60 40 72 92

Maria Løbner Lomidze
Sagsbehandler

Maria Løbner Lomidze
Trainee
loebner@eltoftnielsen.dk 49 19 31 00

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg