Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hellebakken 27C, 3150 Hellebæk

Hellebakken 27C

Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Boligareal:156 m2
  • Grundareal:1.323 m2
  • Værelser:4
  • Sagsnr.:IEN6557
  • Energimærke:
    D

Hellebakken 27C

I en smuk og historisk ejendom fra 1880 udbydes denne charmerende villalejlighed til salg. Denne enestående ejendom, har en suveræn beliggenhed, højt hævet, direkte til Øresund- med privat strandgrund som du deler med underboen. Boligen er på 156 m2 fordelt på første og anden sal. Den er restaureret med respekt for den oprindelige bygningsstil, og en endeløs række af charmerende detaljer giver den et helt særligt udtryk, som ikke findes magen til. Det atmosfærefyldte, lyse køkken, har en unik udsigt over Øresund og direkte udgang til den 35 m2 store, ugeneret terrasse. Her fra kan udsigten over havet og de øvrige omgivelser nydes i fulde drag, – samtidig med at man er fuldstændig uforstyrret og fri for indkig. Boligens fire, fine værelser findes ligeledes på første sal, mens man på anden sal har den elegante riddersal, med et smukt hvælvet loft, indmurede nicher og dejlig brændeovn. Man får associationer til vores smukke kirkerum og datidens riddersale. Her, er der er plads til at dække op til 30 gæster ved et langbordet, som sammen kan nyde den helt særlige stemning og akustik i rummet og naturligvis den enestående udsigt over vandet. Denne smukke villalejlighed råder desuden over 660 m2 idyllisk have, som er indrettet med blomsterbede, frugttræer og en skøn træterrasse omkranset af et rosenbed. Store træer, der skærmer haven af, giver stedet en sommerhusagtig stemning, og overalt kan man læne sig tilbage og nyde den betagende udsigt. Havehuset kan bruges til opbevaring af redskaber og havemøbler, men det kan også bruges som gæsterum. Lejligheden har desuden carport og ekstra p-plads og dertil kommer den fælles strandgrund, hvor man kan fortsætte festen fra riddersalen og se til både Kronborg og til Kullen. Denne helt enestående ejerlejlighed er den ene af to, i den meget særlige og velfungerende ejerforening Helsinghøj. Glæd dig selv med et kig på denne suveræne ejendom- skal opleves!
Områdets store attraktion er Øresund og skoven, som man har lige i baghaven. Naturelskere vil desuden værdsætte det idylliske søområde omkring Kobberdam og naturreservatet Hellebæk Kohave. Som en del af Kongernes Nordsjælland er det et historisk område; i Hammermøllen, der ligger i nærheden, blev der smedet geværer til Christian 4., og i dag huser den smukke vandmølle en hyggelig café. Samtidig med at man bor i så naturskønne omgivelser, er man tæt på skoler og daginstitutioner. Indkøbsmuligheder har man både i Hellebæk og i Ålsgårdecentret to kilometer væk. Med lokalbanen kommer man let til Helsingør, hvor man har Kronborg, Søfartsmuseet og de mange smukke gågader som populære udflugtsmål, og til Hornbæk med det charmerende havneliv.Udforsk andre
Lejligheder til Salg