Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hejrevænget 33, Tibirke Sand, 3300 Frederiksværk

Heller ikke hvis beliggenheden er afgørende, bliver det meget bedre ...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:134 m2
  • Grundareal:2.205 m2
  • Værelser:7
  • Carport:50 m2
  • Byggeår:2006

Heller ikke hvis beliggenheden er afgørende, bliver det meget bedre ...

Tibirke Sand er en beplantet skov og et af de mest populære sommerhuskvarterer på Nordkysten. Kvarteret fik sit navn efter den store sandflugt i 1500 og 1700-tallet, men det fik en omfattende skovtilplantning sat en stopper for. I dag er Tibirke Sand et elsket sommerhusrefugium mellem små, hyggelige grusveje. Her er birketræer, et rigt dyreliv i luften, i sandjorden og på det muldlag, som træerne med tiden har efterladt. Her er stille, roligt og natursmukt, her kan man høre sig selv tænke. Hvis sådan en beliggenhed er afgørende, så bliver det ikke meget bedre end i Tibirke Sand.

Hejrevænget ligger i Tibirke Sand. Vi er i vængekvarteret, hvor stort set alle vængerne ender som blinde veje ned til smukke, smukke Arresø. Helt i bunden af Hejrevænget ligger et enestående, lækkert hus som det sidste sommerhus på en 2.205 m2 stor naturgrund lige ned til Arresø og birkeskov til fredede områder. Grunden er vild med vilje med bålplads og en bænk til tiden, som gerne må drysse afsted. Den lille grusvej hernede har absolut ingen trafik. Hovedhuset er på 99 m2, og det er så nyt som fra 2006. Gennemgribende, men nænsomt ombygget og renoveret i 2018, hvor annekset på 35 m2 blev bygget. Her er 134 m2 i alt, altså masser af plads til familien med børn og venner på besøg til den bedste nattesøvn. Alt er bygget med materialer fra øverste hylde, hvor især køkken og badeværelser er af en helt særlig klasse. Her er knappenålsstille og sommerhushyggeligt med masser af fugle i luften, egern i træerne, dådyr på jorden og sol og smukvejrsskyer på terrasserne rundt om huset hele dagen.

Arresø er Danmarks største sø. Turen rundt om Arresø er en maratondistance på 42 kilometer på cykel, som fodtur eller på løbeben. Det er en tur med oplevelser, og rådyrene er ikke spor generte i kvarteret. De kommer i haven flere gange om dagen, spiser hvad de finder og går videre ind til naboen. Tibirke Sand er vokset sammen med Tisvilde Hegn. Fra Hejrevænget er der 10-15 cykelminutter gennem skoven til de bedste, kilometerlange strande i Kattegat og 20 cykelminutter til Tisvildeleje og Liseleje.
Udforsk andre
Fritidshuse til Salg

Hejrevænget 7, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Hejrevænget 7, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

5.500.000 DKK

Boligareal

85 m2

Grundareal

2.026 m2

Værelser

3

Lærkevænget 24, Tibirke Sand, Frederiksværk

Fritidshus

Lærkevænget 24, Tibirke Sand, Frederiksværk

Pris

2.700.000 DKK

Boligareal

69 m2

Grundareal

1.927 m2

Værelser

2

Falkevej 6, Frederiksværk

Fritidshus

Falkevej 6, Frederiksværk

Pris

3.750.000 DKK

Boligareal

150 m2

Grundareal

1.680 m2

Værelser

4