Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hejreskov Alle 8, 3050 Humlebæk

Klassisk murstenshus forklædt i New England style

Andet Andet Andet Andet Andet

Specifikationer

Villa
 • Pris:9.395.000 DKK
 • Ejerudgift:5.374 DKK
 • Boligareal:205 m2
 • Grundareal:1.118 m2
 • Kælder:44 m2
 • Værelser:6
 • Carport:39 m2
 • Bygget/ombygget:1947/2014
 • Energimærke:
  C

Klassisk murstenshus forklædt i New England style

Midt i en cirkel omkranset af Øresund, Humlebæk Station, Hejreskoven, Aarstiderne på Krogerup, fiskerlejet Sletten og Louisiana Kunstmuseum ligger et hus, som de sidste par år er gennemrenoveret helt uden respekt for husets oprindelige stil. Det begyndte som et pudset murstenshus, visse vasse, men nu er det tip-topisoleret og beklædt med sort træ, og de gamle vinduer er udskiftet med fine sprossevinduer.
Inden for, ja, her er såmænd 205 lækre m2 og en knastør kælder på 44 m2. Smukke, smukke rum, wow, wow, wow. Lågerne i det indbyggede vitrineskab er 100 år gamle. Men de er unge i forhold til dørene til forældrenes walk-in-klædeskab, de er 250 år gamle. Med 4 trin ned er den store stue sit eget rum i rummet. Badeværelset tillader sig at blande det bedste fra Italien og Marokko med et par andre eksotiske lande. Fuldstændig respektløst. Men det er ofte det der sker, når fantasi og kreative løsninger spiller med i orkesteret. Der er ikke nogen, der spiller falsk her. Tak for det.
Humlebæk er et rigtigt godt sted at bo. Her er gode skoler, fremragende restauranter, sportsfaciliteter, biograf, gode supermarkeder og lækre specialforretninger, og frem for alt:skov og strand og havn og vand. Med de mange internationale besøgende på Louisiana går der aldrig little-town-blues i den.
Hejreskov Alle er enevældigt en af de mest attraktive adresser i byen. Den er bred, og grundene er store, så afstanden til naboerne er generøst doseret. Og så har alléen de skønneste kirsebærtræer.Stationen er 2 minutter væk, og efter 27 læseminutter kan man stå af på Østerport.

Bestil salgsmateriale

Hejreskov Alle 8, 3050 Humlebæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Sune Bjerno
Kontaktperson

Sune Bjerno
Ejendomsmægler MDE
sune@eltoftnielsen.dk 20 87 81 82

Philip Boel
Sagsbehandler

Philip Boel
Trainee
Finansbachelor
philip@eltoftnielsen.dk 32 42 29 60

Udforsk andre
Villaer til Salg