Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Havnegade 7, 1. th., 4300 Holbæk

En af de mest charmerende beliggenheder i Holbæk ...

Åbent hus 3. Dec kl. 10:45-11:15
Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:3.095.000 DKK
  • Ejerudgift:3.245 DKK
  • Boligareal:114 m2
  • Værelser:3
  • Byggeår:1985
  • Energimærke:
    D

En af de mest charmerende beliggenheder i Holbæk ...

Der er Holbæk Havn med færgen til Orø, der er Holbæk Lystbådehavn, og så er der Holbæk Gammelhavn. Det er ikke et enten/eller, men et både/og, for de 3 havne fylder meget i Holbæk, ikke bare maritimt, men også kulturelt. Kulturbiografen Frysehuset åbnede for nogle år siden i et tidligere frysehus på det gamle havneområde. Mange af havnens tidligere virksomheder er lukket, og den gamle industrihavn er ved at blive omdannet til væresteder, hvor holbækkerne kan samles om fælles aktiviteter.

Lejligheden i Havnegade 7 ligger midt i det maritime havnemiljø. Ejendommen er bygget i 1985, og lejligheden er på 114 m2 i 2 plan med den mest fantastiske udsigt over fjordvandet til Hørby på den anden side af fjorden. Måske en af de mest charmerende beliggenheder i Holbæk. Masser af lys, tæt på alt, på restauranterne i byen, indkøb og togstationen. Velholdt er lejligheden med østvendt tagbalkon, lige til at flytte ind i.

Med Filmtorvet opfordres Holbækgenserne til at skabe deres egne arrangementer i Holbæk Havn. Og så er der mange skoler og gymnasier i Holbæk, private og kommunale, og det er ikke tilfældigt, at mange vælger at flytte til byen. Med masser af kultur, Danmarks største sportcenter, mindre erhverv, regionalt sygehus, industrier, trykkeri, lækre forretninger og restauranter er her mange arbejdspladser. Og så ligger det hele bare en time fra København.

Bestil salgsmateriale

Havnegade 7, 1. th., 4300 Holbæk

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Nicklas Høstrup Holbek
Kontaktperson

Nicklas Høstrup Holbek
Filialchef Holbæk
Salg og vurdering
nicklas@eltoftnielsen.dk 20 82 35 43

Nina Rygaard Nielsen
Sagsbehandler

Nina Rygaard Nielsen
Trainee
nina@eltoftnielsen.dk 70 20 21 05

Udforsk andre
Lejligheder til Salg