Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Hauser Plads 16C, 2., 1127 København K

Et åndehul i isen, som en sæl ville sige, kunne den tale...

Andet Andet Andet

Specifikationer

Lejlighed
  • Pris:8.495.000 DKK
  • Ejerudgift: 5.676 DKK
  • Boligareal:169 m2
  • Værelser:4
  • Byggeår:1832
  • Energimærke:
    D

Et åndehul i isen, som en sæl ville sige, kunne den tale...

Lige dér i Indre By mellem Pustervig, Suhmsgade og Hausergade ligger Hauser Plads som nabo til Kultorvet, som også er et kendt og elsket åndehul i isen, som en sæl ville sige, kunne den tale. Hauser lyder lidt tysk, men det er nu schweizisk, for pladsen er opkaldt efter Conrad Hauser, som i begyndelsen af 1800-tallet bebyggede Hausergade og Hauser Plads. Tak for det, skylder vi lige at sige. For livet på og omkring pladsen er lige så hyggelig og nærværende som det, et lille gadekær gør ved en lille landsby.

Hauser Plads 16C er en baggårdsejendom fra 1832, og det er ikke til at tro, at herinde også er Indre By i København. Lejligheden på 2. sal er i 2 plan, altså en duplex, og den er på 169 kompromisløse m2 med åbent til kip oppe på øverste etage. Til lejligheden medfølger parkeringsplads i gården. Det er en lejlighed med masser af lys hele dagen fra øst og vest. Men alt har en bagside, det har lejligheden også, men den er bestemt til at leve med, for bagsiden er en altan med morgenkaffe og godmorgensol mod øst. Så kan dagen bare komme an. Det er en lejlighed med spændende, skæve vinkler, som selvfølgelig giver spændende, skæve skygger. Alt er lækkert, alt er lige til at flytte ind i.

Lige udenfor porten ligger den arkitektpræmierede legeplads på Hausers Plads. Beliggenheden i København bliver næppe meget bedre. Her er 3 gåminutter til Nørreport Station og Metro til Lufthavnen. Det samme til de lækre butikker i Torvehallerne. Caféerne og restauranter ligger lige om hjørnet. Det samme gør gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Kongens Have, Ørsted Parken og Botanisk Have er baghaverne til Hauser Plads. Hvad ville en metropol i øvrigt være uden parker?Bestil salgsmateriale

Hauser Plads 16C, 2., 1127 København K

Tak

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Teamet

Cathrine Hetoft Ott
Kontaktperson

Cathrine Hetoft Ott
Ejendomsmægler MDE
cathrine@eltoftnielsen.dk 31 21 18 70

Cornelia Linnet
Sagsbehandler

Cornelia Linnet
Trainee
Finansøkonom, SoMe ansvarlig
cornelia@eltoftnielsen.dk 70 70 12 43

Udforsk andre
Lejligheder til Salg

Forbedret Pris
Silkegade 17, 1. th., København K

Lejlighed

Silkegade 17, 1. th., København K

Pris

9.100.000 DKK

Ejerudgift

4.553 DKK

Boligareal

112 m2

Værelser

3