Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Harevej 5, 4581 Rørvig

Træmandens eget sommerhus ...

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:98 m2
  • Grundareal:2.008 m2
  • Værelser:4
  • Carport:39 m2
  • Sagsnr.:IEN11112

Træmandens eget sommerhus ...

Der er mange måder at have sommerhus på, og de er alle rigtige. Naturen i Rørvig taler til mange, som ønsker et klassisk, sort træsommerhus, diskret og ikke for stort, men stort nok. Helst ikke for pænt og civiliseret, men pænt alligevel og i god stand. Ikke for dominerende, og dog skal det have karakter og gøre honnør til grunden. Kultiveret græsplæne, eller en langhåret naturgrund med biodiversitet, som i bedste fald bliver holdt nede én gang om året? Altså, vælg selv.

Sommerhuset på Harevej er et sydvendt sommerhus bygget af en mand, som det meste af sit liv har handlet med træ. En træmand. Derfor blev kun de bedste træsorter valgt, da det blev bygget i 1980. Her er 98 m2 sommerhus, 2 udhuse på henholdsvis 15 og 9 m2 og en carport på 39 m2. Alt i træ med den farve, patineret træ nu en gang har. Men det kunne også males sommerhussort ude og sommerhushvidt über alles inde, og så ville det få en ny sommerhuskarakter. Naturtræ eller sort og hvide, det er et meget velholdt sommerhus med den helt rigtige beliggenhed. Fra Harevej er der 700 grusvejsmeter gennem sandflugtsplantagen til en af de bedste strande i Kattegat. Der ligger kun 10 sommerhuse på vejen, så her er ingen trafik, her er altid fred og ro. Sol i haven og på terrassen hele dagen. Mange tak. Det er en uspoleret plet på Jorden med et godt naboskab. I haven er der rådyr, harer, egern og flagermus. De kom her først, sådan skal det være.

På cykel er der 10 minutter til Rørvig Havn, som er det helt naturlige samlingspunkt for lokale og turister. Rørvig by er smukke, autentiske fiskerhuse med stråtag, bindingsværk og vandpumpe på gårdspladsen flere steder. Men tag ikke fejl, tiden står ikke stille. Et motto for byen er, at Rørvig skal følge med tiden, men uden at det kan ses. Fra København kan man køre hele vejen, men den lille genvejsfærge mellem Hundested og Rørvig er altid at foretrække. Det er godt for sindet at slippe jordforbindelsen en gang imellem.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg