Opret personlig profil

Det ser ud til at være første gang du logger på dit dashboard - derfor skal du oprette et brugernavn og en adgangskode, som kun du kender.

Harestien 25, Tengslemrk L, 4573 Højby

Måske noget sludder, men duften, den er her ..

Plantegning

Specifikationer

Fritidshus
  • Boligareal:70 m2
  • Grundareal:2.435 m2
  • Værelser:3
  • Sagsnr.:IEN10307

Måske noget sludder, men duften, den er her ..

Lyngnaturen på 1. række til vandet i Sejrøbugten har en særlig duft. Særlig, fordi den kun er her og ikke minder om noget andet. Måske fordi den blander sig med forstøvningen af vand og salt fra havet, hvem ved, måske er det noget sludder. Men duften, den er her.

Mellem sommerhuset på Harestien og vandet er der lyng, og kun lyng, alt andet er også lyng. Små 100 meter er der til den bedste børnestrand på Sjælland mellem Stenstrup Strand og Tengslemark Strand. Små tæer på små fødder på små ben skal langt ud, før vandet når op til navlen. Det sætter både forældre og børn pris på. Her er ingen sten på stranden, kun det fineste sand. Huset er på 80 m2 med et indbygget udhus på 10 m2. Det er bygget i 1982 og står meget velholdt lige til at flytte ind i.

Det interessante ved strandmatrikler er, at der kun er dem, der er. Der kommer ikke flere. Et privilegie er det at bo med egen strand og saltvand i baghaven. Derfor er grundene ud til Sejrøbugten nogle af de mest attraktive og populære sommerhusgrunde i Danmark. Højby ligger lige i begyndelsen af Sjællands Odde, en 15 kilometer lang spids på nordvestkysten. Kattegat ligger på den ene side af Odden og Sejerø på den anden. I stenalderen var Odden en ø, men land kan hæve sig, og sådan kan en ø blive til en halvø.

Udforsk andre
Fritidshuse til Salg